Наградиха за отлична работа полицаи от Шумен

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
14:13 / 23.12.2019
2116
Със заповед на главния секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов са наградени служители от криминална полиция в РУ- Шумен и ОДМВР- Шумен. Наградата е по предложение на директора на областната дирекция ст.комисар Ялчън Расим за професионално изпълнение на служебни задачи. След бърза и прецизна работа криминалисти разкриха автор на убийство няколко часа след извършеното престъпление. Задържан след системна и методична работа беше извършител на грабежи в Шумен,  в кратки срокове беше установен и задържан авторът на четири домови кражби в града.

"Колеги, благодаря ви, че с упоритата си работа доказвате ежедневно, че служим на обществото. Полицейската професия е дълг, призвание.  Знам, че всичко се постига с добър екип. Радвам се, че имам възможността да работя с професионалисти като вас.  Убеден съм , че ще продължаваме да отговаряме на очакванията на обществото. Пожелавам здраве на вас и вашите семейства.  Да имате  повече поводи за професионална гордост“,  отправи поздрави към полицейските служители директорът ст.комисар Ялчън Расим след като ги запозна със заповедта тази сутрин. Наградата е колективна парична в размер на 800 лева.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Учените регистрираха най-високото изригване на Слънцето
Жена загина при челен удар на две коли
Двойно повече мъже са кандидат-депутати от жените
Откриха котвена мина с 4 рога в нашето море!
Една от най-известните родопски крепости привлича десетки хиляди ...
Пиян турски шофьор се изложи на АМ "Тракия" с 50 евро


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).