НАП Пловдив продава сграда със 111 апартамента за 442 000 лв.

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
13:45 / 17.10.2013
7211
Масивна жилищна сграда, намираща се в местността "Кукурево" в Разлог, обявява за продан дирекция "Събиране" в НАП Пловдив. Сградата е с общо 111 апартамента с различна площ - от боксониери до по-големи тристайни, както и прилежащи административни, технически и търговски обекти. Построена е до груб строеж, не е измазана отвън и отвътре, тъй като работата по нея е спряна през 2008 година. Затова е и изключително ниската й продажна цена от 442 700 лева. Заедно с имота обаче, купувачът ще придобие и издадено разрешение за строеж от община Разлог, уточняват от дирекция "Събиране".

Местността "Кукурево" е добре известна с ваканционните си селища, повечето в алпийски стил и богат избор от услуги - СПА комплекси, голф игрище и други, които са активно посещавани през туристическите сезони. Според запознати от бранша, продаваната от НАП сграда е подходяща именно за сезонен тип дейност с цел отдаване под наем или продажба на апартаментите след тяхното дострояване. Общата площ на имота е 4 200 квадратни метра, като само жилищната сграда е 1 001 квадрата. 

Съгласно архитектурната скица, всеки апартамент ще разполага с коридор, баня и самостоятелен санитарен възел, дневна, като по-големите жилища ще имат по една или две спални, трапезария, а някои и тераса.

Огледи на място в Разлог ще се извършват от 21-ви до 30-ти октомври включително след уговорка с публичен изпълнител от НАП Пловдив. В същия срок ще се приемат и ценови предложения.

Подробности за всички активи, които НАП обявява за публична продан, могат да бъдат разгледани в рубриката "Продажби" в интернет страницата на приходната администрация www.nap.bg . Във всяко съобщение за предстоящ търг има необходимата информация за първоначална цена, срокове за огледи, внасяне на депозит и ценова оферта, както и телефон за връзка с водещия продажбата.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Лоша новина за абсолютно всички шофьори у нас
Наши бизнесмени: Работните си места ще загубят хиляди служители
Вижте с какви заплати в бруто "Кауфланд" примамва служители
Кметът на Пазарджик остава кмет
Изключително рядко природно явление е предизвикало мощната градуш...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).