Момче причака съученици в тоалетната и направи нещо отвратително

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
14:22 / 17.12.2019
11608
Първокласник от ромски произход е причакал и нападнал други двама ученици в Монтана. В резултат на побоя едното момче е със сцепена глава и 3 шева. Грозната сцена се разиграла вчера по време на едно от междучасията в 6-то училище в Монтана. По думите на родителите на потърпевшите деца те били причакани в тоалетните. Първокласникът от ромски произход нападнал с всички сили едното момче, но тогава приятелят му го защитил и се изправил на пътя на побойника. Така се стигнало до сцепена глава и няколко шева.

"Едно дете герой, защото, ако не беше то, щеше да е моето дете Виктор. Две деца, кротки и тихи, две деца срещу едно ромче, причакани в училищните тоалетни и резултата е 3 шева. Защо ли? Защото интегрираме малцинство, което става мнозинство и им се дават толкова права, колкото никога българите не сме имали. Не съм расист, но това което виждам в училищата, е потресаващо. И все роми намесени. Накъде отива България?“, пита Свободин Колев.

"Това е синът ми разминал се с три шева, слава богу, че не беше нещо по-сериозно, защото дете от Кошарник е преценило, че може да си позволи да малтретира и да раздава правосъдие без да се замисля, за последствията“, коментира за "Булнюз" случилото се майката на пострадалото дете Ева Колова.

Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).