Младежът, отнел живота на Цветков, е щур купонджия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (68)
10:37 / 20.04.2020
136076
Купонджия, пътешественик и любител на луксозния живот е 22-годишният Кристиан Николов, който навръх Великден отне живота на 53-годишния водещ Милен Цветков. Младежът не крие възможностите си на син на мастити бизнесмени и се хвали със снимки от различни скъпи воаяжи.

От профила му във Фейсбук става ясно също, че е любител на щурите технокупони и големите компании. С днешна дата той е отбелязал, че живее в Берлин, където учат двамата със сестра му. Преди това е завършил столичната немска гимназия, но изглежда доброто образование не му е помогнало да спазва обществените норми.

Кристиан е дал положителна проба за амфетамини и канабис на теста след жестокото меле на бул. "Черни връх" в неделя вечер, където с висока скорост от около 100 км. в час връхлетя върху колата на спрелия на червен светофар Милен Цветков.

Това обаче съвсем не е първата подобна проява на пътя на Кристиан, тъй като и преди три месеца той е спипан от видеорегистратор в автомобил да минава на червено със същата кола - скъпо Ауди Q7, подарък от майка му за бала.

Родителите на Кристиан Николов са собственици на десетки компании с различна дейност, като майка му Десислава е съдружничка и директорка във фирми на арестувания бос Миню Стайков, съобщи ПИК.

В бизнеса е замесен и синът й Кристиан, както и мъжът й Асен Николов, който също има десетки компании с разнообразна дейност.

Николов е бил и кандидат от НДСВ, а на различни публични събития, жена му Десислава демонстрира близост със Симеон Сакскобургготски, който е гостувал на нея и на Миню Стайков на фирмени събития.

Кристиан Николов по първоначална информация е леко пострадал при катастрофата и след преглед е отведен на разпит и арестуван. Към момента от МВР не дават никаква официална информация по случая и вече над 10 часа няма никаква яснота за ужаса, отнел живота на 53-годишния Милен Цветков, който оставя две деца сираци.

По думите на свидетел Кристиан не е бил сам в колата. С него е пътувал още един мъж, който обаче е избягал.

Виж коментарите (68)

Още по темата (204):
21.01.2024 Пред Лора Крумова проговори дъщерята на Милен Цветков
31.12.2023 Правят филм за живота на Милен Цветков
19.09.2023 В София откриват чешма в памет на Милен Цветков
27.07.2023 ВКС публикува мотивите за присъдата на Кристиан Николов, убил Милен Цветков при катастрофа
25.07.2023 Mинистър Калин Стоянов: Присъдата по делото за Милен Цветков е пробив и може да се наложи като практика
24.07.2023 Адвокат за присъдата за катастрофата с Милен Цветков: Решението на ВКС е
спорно
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).