ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Младежи: Прехвалено заведение на морето вдига двойно цените след 21,00 часа, барманът "железа" не приема!
Автор: Пламена Николова 13:30 / 16.08.2021Коментари (4)87930
© Varna24.bg
Младежи споделиха възмущението и разочарованието си от посещението и престоя си в прехвалено заведение по Южното Черноморие. Plovdiv24.bg публикува разказа им без редакторска намеса:

"Цяло лято социалните мрежи бяха залети от снимки и клипове от "култово“ заведение по Южното Черноморие. Всичко изглеждаше толкова изкушаващо, че много ни се прииска да го посетим и да бъдем от "готините“. Така аз и мои приятели се решихме да бием пътя от Варна до Созопол. Седмица по-рано се опитахме да направим резервация, еми не ни се получи. Отговорът беше следния: "Всичко е пълно до края на месеца, абсурд! Пробвайте след 17:00, когато резервациите отпадат“.

Въпреки всичко решихме да тръгнем, все пак имахме и рожденичка. След 9 дена "път с камили“ и ужасни задръствания по пътя, пристигнахме на това прословуто място. Около 16:00 часа следобед вече бяхме пред бара. Там ни "приветства“ прекрасен български индивид с напомпани устни и его, като че ли не беше хостеса, а собственичка на бара.

"Няма как да влезете, щом нямате резервация! Не ме интересува откъде идвате и дали някой има рожден ден. Няма начин! Пробвайте след 17,00 часа, но ме съмнява“, измънка индивидът.

Ние обаче не се отказахме, инат! Решени бяхме, след 17,00 часа ще влезем в този проклет бар! Започна едно звънене на различни хора, има ли някой, няма ли кой да ни вкара. Щеше  да е по-лесно да се свържем с Папата, сигурна съм. Успяхме да намерим връзки и с точни инструкции какво да кажем и кое име, разбира се, да вмъкнем тактично в разговора. За нас изглеждаше шокиращо, но явно в България така става всичко.

Звъннахме, казахме името и получихме желаната резервация, хайде обратно при нашата симпатична хостеса. Отидохме пред входа и се похвалихме на хостесата с резервацията. Все едно някой я удари с тухла по главата!  "Ама..как..в последния момент?“

Идеална масичка ни дадоха, само чантата ми се побира на нея, но това няма значение, все пак е нещо, успяхме!   

Доволни вече сме, готови за парти и естествено за алкохол. Мина си малко време, около час, докато някой ни обърне внимание и ни вземе поръчката. Някой ще попита: "Защо не отидохте до бара, ами чакате?“. Мисията невъзможна! Стадо диви животни изпълваше заведението, подскачаха, крещяха, те бяха на върха на вълната. Коктейлите пристигнаха, ура! Казвам ви за тази цена трябваше да ми го донесат в златна чаша, а не в хартиена, но нали и аз съм "еко френдли“ нека се разпада в ръцете ми, нямам против.

Към 21,00 часа вечерта ценоразписът магически се промени. Вода от 2 лева някак мина на 4. Джин и тоник станаха 40 лева. Изумително! Сервитьори и бармани от учтиви се превърнаха в чисто зло. Пример е и следната ситуация: На бара момиче си поръчва вода и дава 5 лева.

Барманът отсича: "Нямам да ти дам лев!“. Момичето започва да вади по-дребни, за да му даде точно и изкара железни 2 лева. Следва реакция: " Ааа, такова желязо не смей да ми даваш, не приемам“.

Изчака я още минута, погледна я злобно, взе си водата и върна парите. Не знам да се смея, или да плача. По мое лично мнение, този човек извън бара си ръфа закуски за левче, но желязото му се стори примитивно платежно средство. Искаме сметката и сме готови да си тръгваме. Сервитьорът ни поднесе сметката от над 200 лева, без изобщо да брои нещата, които сме си взели сами от бара и каза: "Едва покрихте минималната консумация!“

Като заключение мога да кажа, че вече гледайки снимки и клипове от това място, ме избива на смях. Уникално е, да, но с фасоните и некоректното отношение. Няма да прокопса българският туризъм с това отношение, няма!



Още по темата: общо новини по темата: 60
03.10.2021 »
27.09.2021 »
26.09.2021 »
23.09.2021 »
17.09.2021 »
15.09.2021 »
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ама вие сериозно ли? Дали сте за джин с тоник 40 лева? Какво работите бе? Крадете ли, ДДС измами ли правите или се фраскате за кинти? Ама наистина ли пълните гушите на тези рептили? Е те за това нашата БГ е кочина начело с чалгари!!! Я да вземем всички да свием рязко потреблението и да стегнем връзките на кесиите, че да видите как ще им омекнат задните части! Клин, клин избива!
0
 
 
Селяния до шия. Търсил връзки, за да влезе, после вика 'явно така става в България'.. Ми, да, така става навсякъде по света. Бий се в гърдите, че си похарчил 200 кинта за тъпотии..
+1
 
 
Напъвате се,да влезете,а после роптаете,е това ми е непонятно... Аз ходя в Созопол,имам си местенце, от много години!Страхотно е!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Специализирани полицейски операции в страната
Великден 2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: