Мама заключи бебето си в кола и го остави само в адската жега на паркинг

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
21:36 / 03.08.2016
15840
Майка на 8-месечно бебе от Русе го заключи в колата и го остави на паркинг само най-малко половин час, съобщи БГНЕС. Инцидентът е станал на централен паркинг в града, а възмутени очевидци са подали сигнал в полицията.

Извикана е и Спешна помощ заради горещината, която се усеща още по-силно в затворена кола. Сигналът е подаден малко след 15 часа. По-късно станало ясно, че жената оставила и ключа за колата на служителите на паркинга. Обяснила, че има спешна работа за пет минути.

След като не се върнала обаче, хората се притеснили и повикали полиция. Служителите на паркинга и минувачи споделят, че бебето е плакало през цялото време.

За да извадят детето, служителите на реда разбили прозореца. Междувременно майката също се е появила с обяснението, че я е нямало съвсем за малко.

За случая са уведомени прокуратурата и отдел "Закрила на детето". Местни жители споделят, че въпросната жена е оставяла бебето и друг път само в колата, но няма официално подаден сигнал в подкрепа на твърдението.

Виж коментарите (15)
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).