ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
"Лидл": Търсим над 150 служители за нашите магазини и складова база
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:20 / 12.09.2022Коментари (1)25228
©
Гарантирано нарастване на заплатата през първите 3 години и месечни ваучери за храна от 200 лв. са част от работното предложение на "Лидл България". Повече за него и защо компанията търси нови попълнения за екипа си – разказва Катерина Шопова, директор "Човешки ресурси“.

Наскоро обявихте, че откривате нови работни места за вашите магазини и складовата ви база в Равно поле. Каква е причината за това?

Lidl се развива динамично в България и предстои в следващите месеци да отворим нови магазини в няколко града – Шумен, Хасково, Пловдив, София и за първи път – в Ботевград, като така вече ще сме в 51 града у нас. Именно това е причината да открием 120 нови работни места за магазините ни в страната. Успоредно с това, разширяваме и складовата ни база в Равно поле, в резултат на което се отварят още 40 нови свободни позиции.

Така общият брой служители, които търсим за нашите магазини и складовата ни база, надхвърля 150, което е логичен резултат от развитието на компанията. Може само да ни радва фактът, че и през 2022 г. екипът ни продължава да расте. Това е устойчива тенденция от последните години, в които въпреки предизвикателствата, ежегодно увеличавахме екипа си с двуцифрен процент – само за последната година (ян.’21 -ян.’22) този ръст е 15%.

Какво е вашето предложение – какви позиции търсите и какви са условията за тях?

Разнообразието от позиции в компанията е голямо. Ако говорим конкретно за работните места в магазините, възможностите, които предлагаме, са за касиер-продавач или за аранжор, който е отговорен основно за зареждането на стоката и може да избира дали да работи на дневна, или нощна смяна. Освен различните позиции, от които кандидатите могат да избират, сме гъвкави и по отношение на работното време. При нас един касиер-продавач може да работи на 4, 6 или 8-часов работен ден. Има и още една възможност – например, само в събота и неделя. Това позволява работата в Lidl да се съчетава с обучение или други занимания и интереси. Чудесна възможност е и за младите хора, които търсят сигурен доход по време на обучението си в университета.

Различни работни възможности предлагаме и в складовата ни база в Равно поле. В момента отворените позиции там са за каристи и складов служител – той, например, приготвя стоката за магазините.

Без значение обаче дали говорим за работа в нашите магазини или в логистичните ни центрове, едно нещо в нашето работно предложение е еднакво. Предлагаме мотивиращо възнаграждение, което автоматично и гарантирано нараства през първите 3 години. Към него добавяме и широк пакет социални придобивки – буквално преди дни увеличихме размера на ваучерите за храна и занапред всички наши служители ще получават 200 лв. ваучери месечно. Осигуряваме още коледен бонус, допълнително здравно застраховане, допълнителен ден отпуск за рожден ден, както и карта Multisport. За първи път тази година въведохме и още една нова придобивка за служителите с ученици у дома – комплект ученически пособия и отстъпка за годишен абонамент за Уча.се.

Специален фокус поставяме и върху обучението и развитието, защото знаем колко е важно за всеки човек. 100% от нашите служители са част от т.нар. програма за управление на таланта. При нея за всеки един служител ежегодно се набелязват конкретни индивидуални стъпки, чрез които той да придобива нови умения и да израства като човек, но и като професионалист. Доказва го и цифрата, че над 70% от мениджърите в нашите филиали са резултат именно от израстването си в компанията.

Накрая, но не последно по важност е и откритата и честна комуникация, позитивната работна среда, ясните процеси и така важните в днешно време сигурност и стабилност на работното място.

Бих казала, че в Lidl хората получават не просто възнаграждение, а цялостно предложение за подкрепа, грижа и развитие.

Казвате, че заплатата расте през първите 3 години – гарантирано ли е това за всеки?

Да, заплатата на всички служители в Lidl гарантирано нараства през първите 3 години и това е записано в договорите им – и в магазините, и в складовите ни бази, и в централата. За нас е много важно да даваме на служителите си сигурност и предвидимост. С добрите стартови нива на заплащане им показваме, че ценим труда им, а с гарантираното нарастване на възнаграждението им даваме възможност да планират спокойно и да знаят, че имат сигурен партньор до себе си.

Но не само това – стараем се да актуализираме нивата на заплащане и извън тези предварително посочени рамки. Като пример ще посоча, че увеличихме заплатите на служителите в магазините ни още през декември м.г. с двуцифрен процент, актуализирахме съществено и заплатите в логистичните ни бази в Равно поле и Кабиле.

Защо хората да кандидатстват при вас?

Това, което отличава Lidl като работодател, е коректността и споменатото по-горе цялостно предложение към служителите за сигурна работа, възможност за развитие, подкрепяща среда и лидерска култура, която превръща хората в Lidl в силен и сплотен екип. Възнагражденията в компанията са сред най-високите в сектора, а работното време се отчита и заплаща до минута. При нас няма скрити условия и дребен шрифт – за нас ключово е доверието и ние спазваме това, което обещаем. Неслучайно, нашите служители са и най-големите ни фенове. Традиционно провеждаме вътрешно проучване сред нашите служители, наречено "Пулсът на Lidl“. Резултатите от последното му издание показват, че 77% от участниците биха препоръчали компанията като работодател, а 84% от тях са доволни от работата с прекия си ръководител. Това е най-ценното за нас признание – че хората, които работят в Lidl, се чувстват ценени и спокойни за утрешния ден.

Повече за свободните позиции и условията в Lidl има на jobs.lidl.bg.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тази така говори, че едва ли не получават 5 бона НЕТО...ХАХАХА..... ХАХАХА... ХАХАХАХАХА.... 200 ЛЕВА ВАУЧЕРИ И 850 ЗАПЛАТА..., ЗА 12 ЧАСА НА ДЕН ТЕЖЪК РОБСКИ ТРУД.... ВДИГАШ, НОСИШ, ПОДРЕЖДАШ.... ХОДИШ 180 КМ. НА ДЕН В МАГАЗИНА, ЯДЕШ НА КРАК, КУПУВАШ СИ ВСИЧКО НА ОБЯВЕНА ЦЕНА, АМА ИМАШ НАМАЛЕНИЯ С КАРТА ЗА ДРУГО.... ХАХАХА.... ХАХАХА..... САМО ХОРА, КОИТО НЕ СИ ЗНАЯТ СВОБОДАТА РАБОТЯТ В ТЕЗИ ВЕРИГИ... ВЕЧ О БЕДНИ БЪЛГАРИ..... НА ХОРАТА НЕ ИМ ПУКА ОБАЧЕ, НЯКОИ ИМАТ ДОХОДИ ОТ НАЕМ, ДРУГИ ОТ МАМА И ТАТЕ, ТРЕТИ ИМАТ РОДИТЕЛИ В ЧУЖБИНА, ПЕНСИОНЕРИ, ТЕЛКАДЖИИ.... ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ И ДАНО ОЩЕ 120 МАГАЗИНА ДА ОТВОРИТЕ.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Първа лига, сезон 2023/2024
Мъртвопиян блъсна с джипа си жена в Пловдив
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: