Култови реплики на премиера от брифинга тази вечер

Автор: Силвия Станева
Коментари (2)
23:02 / 23.04.2020
41276
На извънредния брифинг, който даде тази вечер, премиерът Бойко Борисов избухна с култови реплики, отнасящи се за жалбата на БСП в КС срещу текстовете за подслушване на телефоните и притесненията, че хората са следени чрез мобилното приложение за проследяване на заразените с COVID-19. Вижте какво каза премиерът:

"Сутринта уважаемия колега Крум Зарков го слушах...леле майко! Някой щял да ги подслушва и проследява, някой ги интересува къде ходят. Ами те съдят по себе си. Тогава бяха на власт, подслушваха и мене, и всички от опозицията".

На въпрос на журналистка: Може ли да кажете за Давид Сасоли и общ европейски отговор за спасяване от кризата, нашето българското какво ще бъде? Премиерът отговори в типично негов шеговит стил: Кисело мляко и розово масло.

След шока на журналистката от отговора му, Бойко Борисов побърза да поясни: "Шегувам се разбира се! Както и президентът Радев излезе, както и много други политици, как само започваме всяко едно изказване, така, "важно е да обсъждаме тези въпроси открито помежду си и спешно да продължим напред с оглед постигане на напредък за други въпроси от общ интерес, независимо дали са международни ...“. Това са патетични думи! Политиците ги употребяват, защото не значат нищо! Какво значи общ европейски отговор?




Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).