Крадец задигна пари за терапията на болно дете

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
09:29 / 02.12.2019
1516
Нагъл крадец разби колата и задигна портфейл с пари за рехабилитацията на Коки от Шумен, съобщи за Varna24.bg неговата майка Наталия Казакова.

Престъплението е извършено на 29 ноември около 15 часа, когато Наталия водела Коки на плуване в Дом Младост във Варна, където ежедневно провеждат терапувтични процедури с  5-годишното момченце, което е с диагноза аутизъм.

В откраднатия от автомобила портфейл е имало около 400 лева, събрани чрез дарения за лечението на малчуганът. Освен тях е имало и банкови карти и лични документи. Майката сподели, че и парите от дебитната й карта също са източени.

Наталия осъзнала, че портфейлът липсва едва на път за Шумен. Жената го забравила в колата си, тъй като детето хукнало към басейна и в бързината тя се затичала след него, закото навън валяло, но забравила да вземе портмонето си. 

Подадена е жалба в полицията в Шумен, а притеснената майка разпространи апел в социалната мрежа, ако някой попадне на личните й документи и шофьорска книжка да се свърже с нея или подаде сигнал на тел. 112, тъй като без дощументи не може да пътува до Варна с автомобила си за процедурите на Коки.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Задръстване на АМ "Тракия" заради катастрофа
Ето къде е единственото място в България, където Великден се поср...
Искри и една обидена в попфолка заради песента на нарязаната Дебо...
Помислете много добре: Кой е с предимство и защо?
Без реклами на хазарт в медиите, засега
Правилото 20-20-20 при работа на компютър


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).