Кои са най-добрите млади дигитални маркетолози на България за 2019?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:03 / 03.12.2019
3105
Връчиха наградите в конкурса за най-добри млади дигитални маркетолози на България - DigitalStars. На 30 ноември 2019 година в Международен Панаир Пловдив се проведе церемонията по награждаването на победителите в първото издание на конкурса.

Специализирано жури, в което се включиха 29 от опитните и доказани професионалисти в сферата на дигиталния маркетинг, оцениха всички кандидати и избраха най-добре представилите се от тях.

Конкурсът и гала вечерята са организирани от IMG – Internet Media Group. Участие в него взеха специалисти по дигитален маркетинг на възраст между 18-35 години, с не повече от 5 години опит, които трябваше да подготвят кандидатура. Всички те представиха резултатите от  проект, по който са работили.

Гала вечерта бе посетена от близо 100 човека, сред които участници в конкурса, членове на журито и специални гости. То се проведе като част от програма на Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия – Digital4Plovdiv.  Отличията за Най-добрите млади дигитални маркетолози на България за 2019 получиха:

Илияна Дадарова в Категория "Маркетинг в социалните мрежи“;

Георги Георгиев в категория "Маркетинг чрез съдържание“;

Добромир Генов в категория "Маркетинг стратегии и бизнес развитие“;

Николета Митева в категория "Дигитален PR &Influence маркетинг“;

Мануела Попова в категория "Творчески маркетинг“;

Виктор Стоилов в категория "Е-търговия“.

Организаторите споделят, че подготовката за второто издание ще започне съвсем скоро. Конкурсът отново ще търси дигиталните звезди на България за 2020 година в различни състезателни категории.

Мисията на DigitalStars е да промотира разнообразните кариерни възможности, които дигиталната сфера предлага на младите хора у нас, да представи различните типове специалисти и да покаже постиженията на млади таланти в сектора от цяла България.

Участието в конкурса е напълно безплатно и за младите дигитални маркетолози това е страхотна възможност да си сверят часовника, мерейки сили с останалите кандидати.Също така, подобно признание отваря  вратите към още по-големи кариерни възможности и успехи.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Проф. Кантарджиев: Ако детето е било в контакт със заразен с кокл...
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...
Експерт: Не бързайте със смяната на зимните гуми
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Първият български космонавт: Хора идват при мен и ми искат лекарс...
Защо се стигна до бой за олио по магазините


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).