Климатик убил в гаража влюбените младежи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
08:40 / 02.08.2016
15853
Влюбени момче и момиче загинаха от изгорели газове на кола в Никопол. Телата на 22-годишния Джанер Яшаров и на 17-годишната Мелиса били открити вчера час след полунощ от братовчеда на момчето в кола с включен двигател, паркиран в гараж. 

Труповете на младежите са откарани за аутопсия в плевенската болница. Причина за смъртта им е отравяне с газове, които се отделили от колата. Категорично не става въпрос за самоубийство, са обяснили от МВР пред "Телеграф".

Джанер и приятелката му Мелиса били гаджета. В неделя вечерта решили да се усамотят в автомобила на младежа. Те се скрили в гаража, затворили вратата и включили двигателя. Ченгетата предполагат, че заради жегата влюбените са включили климатика, през който са влезли и отровните газове. 

В 1,10 часа след полунощ братовчед на Джанер отишъл в гаража, но щом отворил вратата, останал в шок. Незабавно повикал полиция и линейка. Пристигналите на място спешни медици обаче само констатирали смъртта на Джанер и Мелиса.

Автомобилът "Опел Астра" бил с включен двигател, а климатикът дънел. Така го открили и ченгетата. Цялото помещение на гаража било изпълнено с отровни газове. По телата на загиналите няма никакви следи от насилие. Ключът на гаража пък бил открит в автомобила.

"Мелиса беше толкова красиво дете, направо като капка", плачеха вчера приятелките й. Според тях двамата с Джанер били лудо влюбени и правели планове да са завинаги заедно, но съдбата ги събра в отвъдното.

Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).