Кастинг агенция мами кандидати за слава като фотомодели

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:38 / 05.04.2017
2281
Кастинг агенция мами кандидати за слава като фотомодели, предупреди бургаският ивент мениджър Марио Ангелов, който лично се е опарил от предложението. За това той разказа в "Часът на Милен Цветков". 

"Видях във Фейсбук, че обявяват кастинг за хора над 30 години и се зарадвах. Обадиха ми се след месец и ми казаха, че изборът бил труден, но от цяла България аз съм одобрен, защото едва ли не съм най-красивият. Трябваше да платя едни пари. Пратиха ми документи с наложен платеж с куриерска фирма срещу 50 лева. Когато видях какво са ми пратили, се сетих, че е измама. Тогава първо звъннах на една жена, прехвърли ме към други хора.", разказа Ангелов. 

Всъщност, за да се осъществи уж реализацията на мечтаното участие в реклама, трябвало да се премине през няколко стъпки, всяка от тях срещу определена сума. 

"Втората струвала 30 лева, имаше и трета - с още 30 лева. Така те гарантирали, че всеки месец ще имаш по 3 участие, а се оказа, че може и за цяла година да нямаш толкова", добави Ангелов. 

Млада жена изгоряла с 20 лева, а друга - с 90. "Направих си необходимия профил, а нямам достъп до него. Поискала фактура за заплатената сума, но обратно обаждане не получила. На следващия ден й звъннали от агенцията с обиди и грубо отношение. Опитът на Марио Ангелов му показало, че има нещо нередно. 

"Пролича си, когато пишеш нещо лошо за тях във Фейсбук и веднага го трият. Хората, ако видят, че някой им иска пари, да ги проверят внимателно. Разбрах ги във фейсбук страницата, когато намерих и други хора като нас и започнах да си комуникирам с тях", добави той.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...
Хакери, представящи се за известна българска куриерска фирма, изм...
Проф. Кантарджиев: Ако детето е било в контакт със заразен с кокл...
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).