ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Карбовски към Мегз: Ако за теб сексът беше така избирателен, дали щеше да спиш с автомобилни крадци?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:56 / 09.11.2020Коментари (31)39583
Скандалната дизайнерка Мегз хвърли малко повече яснота около последните събития в личния и професионалния си живот. Припомняме, че дизайнерката обвини публично Мартин Карбовски в сексуално насилие, с което отприщи вълна от коментари, както от нейни последователи, така и от феновете на Карбовски.

Миглена Каканашева, както е истинското име на дизайнерката, избра да сподели също и т.нар. скрийншотове от комуникацията си с Карбовски. Самият той все още не е коментирал обвиненията, но впечатление в приложената комуникация между двамата прави упоритостта и желанието, с което той подхожда към по-младата си колежка. "Питам се още колко мъже наоколо те чакат, не ми отговаряй :))" "Ако за теб сексът беше така избирателен, дали щеше да спиш с автомобилни крадци?" , "Явно само единият от нас харесва другия" и т.н.т.

Вижте повече в галерията към материала.

Публикуваме последната публикация на дизайнерката без редакторска намеса:

"Много момичета ми писаха, за да ми споделят как те също са получавали сексуални ултиматуми на работното си място или под други форми на властова зависимост. Всички казват “и какво може да направим", “кой ще ни повярва", “няма смисъл". Факт е, че в България за този проблем не се говори и няма общоизвестни, работещи методи за справяне с него. Поради тази причина ще използвам популярността си, за да се опитам да прокарам движението #metoo в България. Писах на международната организация и ще дам всичко от себе си, за да изградим работещ метод за адресиране напроблема у нас. Засега създавам инстаграм страницата @metoobulgaria И приканвам всеки, който е имал подобен проблем, да споделя. Също - търся си админ за страницата. Някой, който е лично съпричастен с каузата и иска да се бори за нея. Пишете ми в профила на @metoobulgaria.

Сега накратко ще споделя моята история с Карбовски, за да покажа колко сложни могат да са понякога нещата и да дам пример, че не е срамно да се говори. В проблема със сексуалното изнудване рядко има доказателства, защото всичко обикновено се случва в лични разговори. Тук, обаче, това, че съм вечно онлайн се оказа положително. Без да искам съм позаписала и позапазила доста неща. Публикувам някои смс-си пряко свързани с темата за сексуалните ултиматуми. Важното тук е не, че Карбовски е имал желания към мен. Това щеше да е нормално, ако той не беше стигнал до сексуално-работни ултиматуми в тях. Има секс - има предаване. Няма секс - няма предаване.

Историята:

Присъствах на рождения ден на Михаела Тодорова. Карбовски също беше там. Започна да ме навива да му бъда гост в предаването. Казах, че вече не искам да говоря за личните си драми и че единственият начин да участвам е, като направим сборно предаване на “Маската" и “Втори план". Той се съгласи и направихме социалния експеримент “Богат-Беден". Предаването се получи удар в десетката и Мартин заговори да имам рубрика при него. Казваше, че той иска да се насочи към политическа журналистика, а аз да застана на неговото място. Радвах се много. Симпатизирах му безкрайно и му се възхищавах като на кумир. За мен да се уча от него и да го наследя беше златна възможност.

Не след дълго, обаче, той започна да ми прави комплименти и закачки. Мислех си - те мъжете така се държат, въобразяваш си. После станаха директни покани. И някак той все така извърташе нещата, че уж да се видим лично, за да говорим по работа, а все пиеше и говореше за секс. Започнах да се чувствам зле и да се опитвам да разгранича нещата. В типично свой стил с дълги, огромни обяснения му разказвах, че така не се работи и че отношенията не бива да се случват по този начин. Накрая всичко прерасна в директни ултиматуми и искания. Постоянно ме склоняваше и убеждаваше, че това е нормално като ми казваше как всички преди мен са го правили.

За мен беше избор на ценности - как да говоря за морал от телевизора като съм стигнала там неморално. Започнах да ходя на срещите с омраза. Той искаше да са у тях, къщата му се ползваше за офис. На последната ни среща имаше и други жени - те пиеха, опипваха се и танцуваха - говорим за 6-7 часа следобяда. Повръщаше ми се. Той ми казваше ти много закъсня и те се самопоканиха. Аз не издържах и на поредното притискане му казах някои неща, които мисля за него. Той е честолюбив и се скарахме. Една от пияните жени там взе да ме обижда и да ми казва да си тръгна. Аз се разплаках и си тръгнах. Оказа се, че съм си забравила портмонето. Наложи се да идва СОТ-а, защото те бяха пияни и се заключиха. Това беше, после си мълчах. Казвах си - стига, минало заминало, не си създавай драми. После чух и за други случаи и реших да споделя."


Още по темата: общо новини по темата: 3169
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
предишна страница [ 1/529 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Карбовски, уж сте мега тарикат, а как сте вързахте с тези от " гилдията" Какво да правиш - грешките понякога се заплащат...зависи колко ще поискат? Сигурно няма да е малко от закъсал "т.н. медиен Мег,з."
0
 
 
Ми то така лесно иначе не се кара G-classa-a рџ?Ђрџ¤Јрџ¤¦рџЏ»вЂЌв™ЂпёЏ трябва да се потруди
0
 
 
До кога ще занимавате хората с тези пръдльовци
0
 
 
По добре от колко с тоя глиган Карбовски !!!
0
 
 
КИФЛА ,ЗАЩО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТАЯ,ЗАТЪНАЛИ СМЕ ДО ГУША В БЛАЖНОТИЯ , ИМА МНОГО ПО ВАЖНИ НЕЩА ОТ ТОВА НЕЩО
0
 
 
Хахаха оправи я на бързорџ?‚рџ?‚рџ?‚
0
 
 
В Държавата на държаните кво се очаква
-4
 
 
Мъжете правят това,което им се разрешава и както са възпитани от майките си,които са жени!Ето ,че журналист с едно предаване по телевизията се е разпасал толкова,че си прави оргии и смята,че са напълно нормални! Жалко,голям упадък в нашето общество!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Български национален отбор по футбол
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: