Как да изберете работно облекло

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:09 / 23.04.2020
2439
Работното облекло е специално предназначено да Ви защитава от трудови злополуки по време на извършване на различни дейности от всякакъв характер. Нека все пак да видим как да направим правилния избор и от къде да си купим качествена екипировка? Кой може да я носи?

Как да изберете работно облекло

Само правилно подбраната мъжка или дамска екипировка може да е напълно ефективна в защитата на тялото при извършване на физическа работа и в същото време да изглеждате добре. Ето защо е важно на първо място да определим естеството на работа и въз основа на това да решим и към кои видове защитно облекло да се насочим. На следващо място е нужно да се съобразим спрямо настоящия сезон, така че служителят да се чувства комфортно по време на изпълнение на своите задължения.

При избора е необходимо също да вземем под внимание и особености, като това дали е необходима водонепроницаемост, дали да има светлоотразителни елементи и т.н. Обувките също трябва да са съобразени спрямо служебните задължения и сезонността на годината.

Откъде можем да си го закупим

Когато подбираме екипировката си, трябва да обръщаме внимание както на описаните по-горе особености, така и на качеството на изработката и използваните материали. Много онлайн магазини днес предлагат подобна екипировка, но малко от тях могат да се похвалят с високо качество и поглед към детайла.

Именно поради тази причина бе създадена и марката Stenso.net, която да внесе ново разбиране и перспективи за изработката на работно облекло от високо качество. Нейните предложения са подходящи както за изпълнение на служебните задължения, така и при работа в частния дом - гаража, градината, двора.

Кой има право на работни дрехи

Всички физически ангажирани хора могат и дори е силно препоръчително да носят подходящото работно облекло, поради посочените в настоящия материал причини. Това с пълна сила важи за: 

медиците;

пожарникарите;

готвачите;

пътно транспортните служители и т.н. 

Без значение дали работите в дома си или на служебното си място, Вие се нуждаете от защитна екипировка.

Ако сте в търсене на качество, дълготрайност, удобство и надеждност, работното облекло от Stenso.net със сигурност отговаря на тези критерии, а ниските цени са първото нещо, което прави впечатление след посещението на сайта.

Как да изберем правилния размер за нас

Най-сигурния вариант за правилното подбиране на размера на работното облекло е като погледнем номерацията на стария си екип или като премерим новия. Така със сигурност ще сме убедени, че изборът е правилния, а удобството при работа - най-доброто.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Почивай в мир! Само на 54 години той ни напусна внезапно
Ето ги големите печеливши, които работят в Деня на труда и не иск...
Eurostat: Българите работят най-малко допълнителни часове
Неприятна изненада утре
Епидемиолог обясни защо ваксината против коклюш е изключително ва...
Най-после намалиха една цена!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).