Извънредни полети между България и Великобритания

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
11:16 / 24.12.2020
4057
Wizz Air обяви, че добавя извънредни полети между България и Великобритания в полетния си график. Те са планирани за днес, за да дадат възможност на българските граждани в Обединеното кралство да се завърнат в родината си за коледните и новогодишните празници. Полетът, за който все още могат да бъда закупени билети, е Лондон Лутън – София, днес, 15:30 – 20:40 ч. Останалите три извънредни полета от британската столица – два до София, са вече разпродадени, и един до Варна – излетя тази сутрин.

Междувременно, Wizz Air ще продължида изпълнява полети от Великобритания до страни, които не са наложили забрана за полети, пристигащи от Обединеното кралство, и ще продължава да следи отблизо обстановката в случай на нужда от добавяне или отмяна на полети.

Пътниците, които са засегнати от анулирането на полети в резултат на националните забрани за полети от Обединеното кралство ще имат възможността да получат 120% от първоначално заплатената тарифа като кредит в техния WIZZ акаунт, 100% възстановяване на сумата или безплатна резервация за нова дата. Пътниците, които са направили резервацията си чрез туристическа агенция или онлайн платформи за пътуване, трябва да се свържат с тях за допълнителна информация и възможности за компенсации.

Макар да е извън контрола ѝ, Wizz Air искрено се извинява на клиентите за причиненото неудобство в резултат на отменените полети. Авиокомпанията ще продължи да следва стриктно всички национални рестрикции, тъй като безопасността и благополучието на пътниците и екипажа остават приоритет номер 1 за превозвача. Wizz Air също така благодари на пътниците за търпението и разбирането през тези предизвикателни за всички времена.

Виж коментарите (2)

Още по темата (17024):
09.04.2024 Лекар: Ако една майка откаже имунизация – това значи 4000 деца с възможност да се разболеят от коклюш
09.04.2024 Доц. Атанас Мангъров: Ваксините, които са в Националния имунизационен календар, да бъдат правени
08.04.2024 Проф. Ива Христова разясни за коклюша и стремглавото му разпространение
08.04.2024 Съдът оправда Костадин Костадинов
08.04.2024 Д-р Бацелова: Първите симптоми са като при лека настинка! Никакво
самолечение!
08.04.2024 Костадин Костадинов се изправя пред съда заради COVID-19
Още новини от Национални новини:
Нумеролог с интересна прогноза за изборите у нас и края на войнат...
БНБ е проверила няколко кредитни институции
След срутването на подпорна стена: Продължава разчистването на АМ...
Кои действия се считат за уронване престижа на работодателя и как...
Ето го най-модерния затвор у нас за 35 млн. лв.
Велики понеделник е! Започва Страстната седмица, ето кой празнува...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).