Изненадващо напускане в "Забраненото шоу на Рачков"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:02 / 19.08.2021
12921
Ива Софиянска прави триумфално завръщане в Нова тв, не къде да е, а в "Забраненото шоу на Рачков“. Дъщерята на бившия кмет на София Стефан Софиянски и съпруга на сина на обвиняемия бизнесмен Васил Божков, обаче няма да е водеща, а ще застане зад кадър като човека "екип гости“.

На тази позиция доскоро беше журналистът Антон Стефанов, но той тези дни обяви, че се разделя с екипа на Магърдич Халваджиян, а ето и коя ще е неговата заместничка. "Пожелавам успех на втория сезон на "Забраненото шоу на Рачков". Благодаря за незабравимите моменти! Благодаря за съвместната работа! Поемам по нов път, но оставам приятел с всички вас!“, написа Тони във Фейсбук.

Продуцентът на шоуто Маги Халваджиян я наел да кани известните личности, които ще гостуват в предаването. Преди около година Софиянска се раздели с Нова тв. Тогава тя не пожела да коментира какви са причините, но раздялата й с ефира настъпи след повдигането на обвинения към нейния свекър. Сега обаче тя се завръща буквално на бял кон, макар и не като водеща или репортерка. Приближени до брюнетката обаче смятат, че това ще са първи стъпки към старото й амплоа.

Софиянска има журналистически опит, тъй като водеше рубриките "Техните истории“ и "Говори с Ива“ в сутрешния блок "Събуди се“. Наскоро и Ники Илиев й подаде ръка, като я ангажира като част от екипа зад кадър на новия му филм – "Завръщане 2“, пише "Хотнюз".

Виж коментарите (0)

Още по темата (3974):
16.12.2022 С "Ферари" за 1 млн. лева Нинджата замина за Гърция на лов за евтини
имоти
30.09.2022 Няма да я познаете! Ето я пловдивчанката Симона от "Фермата" преди
тунинга!
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Прибирах се от участие в Пловдив, когато заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).