Истинска красавица е била прегазената край Созопол Юлия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (203)
11:46 / 29.07.2020
180302
Сив металик е цветът на колата, с която шофьор прегази в нощта срещу неделя 34-годишната софиянка Юлия Ангелова на пътя Созопол - Приморско. Водачът избяга от метстопроизшествието, а жената бе ударена и от мъж, който веднага подаде сигнал в МВР. Още на огледа станало ясно, че мъжът, блъснал Юлия, не е първият, която я ударил. 

По тялото на жената личали следи от предишно прегазване. Затова от МВР веднага започнали да преглеждат записи от близки камери. Една от тях заснела бързо движеща се кола. Тя е сива на цвят, а от кадъра си личи, че предният капак на автомобила е огънат. Снимката обаче е странична, търсят се други камери, които може да са заснели номера на автомобила. Часове преди смъртта й Юлия е била в заведение в Созопол. 

Качила се на такси, която да я закара в Арапя, където била отседнала. Заради очакваната висока сметка от 100 лева обаче слязла от автомобила и продължила пеша. Участъкът, на който е блъсната, е прав, и полицаи смятат, че шофьорът, който я е ударил, е бил пиян или надрусан, и затова не я е видял.

"Обичам те... Ще ми липсваш ужасно много, дано си на по-добро място и все така усмихната и щастлива!" – Това са прощалните думи на Натали след ужасната кончина на най-близката й приятелка – Юлия Ангелова от София.

Самата Юлия е завършила е магистратура в УНСС и е работела за българския клон на немската компания Сименс в София. Любителка на екстремните спортове, фен на рока, става ясно от неин профил във социалните мрежи.

Виж коментарите (203)

Още по темата (14):
25.10.2021 Частен съдебен изпълнител иска 1200 лв. от детето на прегазената край Созопол Юлия
05.07.2021 Бившият съпруг на прегазената край морето Юлия: Ще излезе ли някога наяве истината?
18.03.2021 Абсурд: 9-годишно дете изплаща кредита на починалата си майка
18.02.2021 Застраховател не погасил кредита на прегазената Юлия, защото употребила
алкохол
08.02.2021 Пуснали задържания за убийството на прегазената край Созопол Юлия! Нямало как да направят експертиза на колата му
03.02.2021 Оставиха 9-годишната дъщеря на прегазената Юлия да изплаща дълговете й
Още новини от Национални новини:
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).