Хиляди българи са във възторг след снощния епизод на "Вина": Наслада, световно ниво, хипноза!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:53 / 04.03.2024
24971
"Невероятно интересен епизод! Прекрасна игра! Най-добрият филм! Удоволствие е да ви гледам! Един час мина като за минути. Така ни заковахте на екрана, че краят дойде като мълния за нас! Нямам търпение да проследя събитията в следващия епизод! Уникални сте!"

"Страхотен епизод и майсторски издокаран сценарий и актьорски реплики, напълно в автентичния стил и дух на онова време! За първи път онази епоха изглежда и звучи така истински от телевизионния екран. Можело, значи!"

"Е, тази серия беше бомба! Бях като хипнотизирана. Страхотна емоция, действие, герои, интрига, с две думи ТОП! Този Марко е невероятен артист, не знам как се казва, но го обожавам! Страшно интересен сериал! Следващият сериал на режисьора трябва да бъде на такава тема, вълнуващо! Не знам как ще живея след края на март, като свърши сезон 2, сигурно ще го гледам отново и отново"

"Филмът е страхотен! Грабна ме още от първи сезон. Този епизод беше велик, нямам търпение за втори и да проследя историята! Поздравления за актьорите, които си играят ролите чудесно! Поздравления на целия екип, замесен в този прекрасен сериал! Продължавайте все така, велики сте!"

"Бях скептично настроена точно към тези два епизода. Но серията днес беше просто феноменална. Надминахте стократно очакванията ми. Браво! Истинска наслада за очите и душата!".

Това са само една много малка част от коментарите в социалната мрежа Фейсбук след снощния епизод на българсикя сериал "Вина", излъчен по БНТ. Кадрите ни пренесоха в една друга епоха, а мотото на този и следващият епизоди е "Ако искаш бъдещето да е различно, не забравяй миналото!".

Виж коментарите (0)

Още по темата (6566):
29.05.2024 YouТube свали клип на Мария, кавър на песен на друга певица
29.05.2024 Щерките на Стоичков и Фатик в общ бизнес за милиони
29.05.2024 74-годишна известна дизайнерка позира като 20-годишна
29.05.2024 Звездите, които отказаха да правят секс преди брака
29.05.2024 Доскоро тя не е искала да ражда, но днес вече очаква първото си дете
29.05.2024 Промени по върховете на Nova, опитен журналист стана директор
Още новини от Национални новини:
Ген. Стефан Янев призова за смислен и съзидателен диалог в следва...
Проф. Момчил Мавров: Не знам какво ПП-ДБ разбират под "стандарти"...
Разочарован от чужда жена похотливец потърси алкохолна утеха, но ...
Ковчегът с тленните останки на Фердинанд е вече в България
АЕЦ "Козлодуй" ще прекрати договора с Русия за доставка на ядрено...
Реакция: Ден след обявените стачни действия в "Ел Би Булгарикум",...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).