Гери-Никол: Аз съм Кралица, работя от 16-годишна! Шантава съм от дете!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (43)
19:38 / 03.07.2016
24340
Всичко съм постигнала сама. Само за 24 часа мое парче беше гледано в мрежата 400 000 пъти. Така че, да, аз съм Кралица. Едно 17-годишно момиче, което е постигнало всичко сама. Знам какви са ми приоритетите. Наркотиците и пиенето не са моята страст. Това заяви пред "Комбина" провокативната млада звезда Гери-Никол.

"На този етап ми е рано за всичко това. Явно си нося провокативното в себе си", призна певицата.

"СЕМ ми направиха услуга с този скандал, който се разрази. А аз не целя провокация. Правя, каквото ми идва отвътре, но това не е провокация. Дадоха ме доста по националната телевизия: 

"Гери-Никол отново на екрана с някои части на тялото си", коментира отраканата девойка.

"Работя от 16-годишна. Пораснах по-бързо. За една година се промениха много неща. И разбрах, че светът не е толкова розов, колкото съм си го представяла. Хората не са толкова добри, мислят ти лошото. Като цяло аз съм много добър човек. Приятелите и родителите ми казват: "Ти си живееш в розовата стая".

"От малка съм си шантаво дете", призна тя.

Интервюто на певицата Гери-Никол в предаването "Комбина" по Нова телевизия, което се снима в столичен мол, предизвика истинска суматоха. 

Дечица, очевидно върли фенове на тийнейджърката, се залепиха за прозорците на студиото, за да зърнат любимката си, докато тя разказва за новата си песен.

Внезапната проява на фенска обич смути изпълнителката, а също и водещите Лора Крумова и Галя Щърбева. Децата се наредиха с плакати и плюшени мечета пред студиото. Притеснената Гери-Никол успя да им изпрати само въздушни целувки.


Виж коментарите (43)
Още новини от Национални новини:
Лекар апелира: Спрете с целуването на бебето
Без преференциални цени на рибата по морето
Салата за 1,50 и основно за 3 лв. в стол за студенти
Управител на хотел в Слънчев бряг: Нямахме избор
Как да взимаме по-висока пенсия?
Експерт: Харчим повече, хората решиха да живеят


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).