ГЕРБ закри предизборната си кампания

Автор: Самуил Иванов
Коментари (0)
19:21 / 27.10.2023
978
Политическа партия ГЕРБ закри предизборната си кампания в София, предаде репортер на “Фокус". На събитието присъстваха лидерът на партията Бойко Борисов, председателят и заместник-председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова и Румен Христов, кметът Йорданка Фандъкова и други политически лица.

“След два дни има избор, който е важен. Всеки избор в живота е важен, и в политиката. Този избор е по-важен от парламентарните, защото местната власт са до хората. Кметът и общинският съвет решават проблеми всеки ден", заяви Дончев. Томислав Дончев изрази надежда, че след изборите “българското общество ще се събуди от хипнозата".

Той отбеляза всички нереализирани инфраструктурни проекти. “Благодаря на всички вас за доверието. Благодаря на всички хора, с които през последния месец обикаляхме София, здрависвахме се с хората и говорихме за малките и големите проблеми", каза Хекимян.

“Категоричен съм, че отборът на ГЕРБ-СДС не само може да работи, може да носи отговорност, знае как да управлява", каза още той. Той каза още, че благодарение на управлението на ГЕРБ-СДС София “се е превърнала в двигател на държавата". Хекимян отбеляза, че градът не може да се управлява с разделение и омраза. Кандидатът за кмет отбеляза, че следващият кмет не трябва да става жертва на плаващо мнозинство. Сред приоритетите на Хекимян ще бъдат поддържането на чист и зелен град, както и да продължи цялата работа по града.

Виж коментарите (0)

Още по темата (937):
05.04.2024 МВР с остра реакция към Кирил Петков и Атанас Атанасов
01.03.2024 Нов общински съветник в Пловдив
21.02.2024 ВАС реши: В Панагюрище ще има нови кметски избори
16.01.2024 Момчето, което показа мускули, докато се брояха бюлетини, остана без
заплащане
05.01.2024 Иван Петков напуска ръководството на ГС на БСП – Пловдив, избраха нов председател
23.12.2023 Глобяват самозабравили се партии в Пловдив?
Още новини от Национални новини:
Такова време ни очаква през следващите дни
Министър Милошев: Очакванията ми за летния сезон са много добри
Вижте мястото, на което детето на Божанков е простреляло другото ...
Детето на Божанков е стреляло с револвер "Смит енд Уесън" 357 маг...
Борисов: Не ми поставяйте условия
Оперират простреляното от сина на Божанков дете


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).