Екшън като във филм: Наркодилъри отнесоха патрулка при опит за бягство

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
11:16 / 20.04.2017
6917
Окръжната прокуратура в Разград образува досъдебно производство срещу двама братя за държане с цел разпространение на наркотици - престъпление по член 354а от Наказателния кодекс. На 19 април 2017 г. е проведена специализирана полицейска операция под ръководството на Окръжната прокуратура в Разград за задържане на наркоразпространители. 

На КПП в околностите на Лудогорието полицейски служители от криминалната полиция в ОД на МВР в Разград засекли мощен автомобил, чийто шофьор отказал да се подчини. При опит да бъде спрян, шофьорът се блъснал в полицейския автомобил и създал реална опасност за живота на служителя. След това колата се ударила в пейка край пътя и с висока скорост продължила напред.

Спукана гума принудила нарушителят да спре на километър след полицейското КПП. От колата излезли двама мъже, които с бягство се укрили в гората. В мощния автомобил полицията открила марихуана и амфетамини. Предприетото претърсване на домовете на двамата мъже, които се оказват братята В. и С. С., са открити още наркотични вещества. 

Няколко часа след това 26-годишният В.С. се предал в полицията. При обиск у него са открити още наркотици. Брат му - 28-годишният С.С., се предал по-късно. И двамата за задържани за 24 часа по Закона за МВР. Осъждани са многократно. Процесуално-следствените действия по доказване на престъпната дейност на двамата братя продължава. 

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Цветница е! Хиляди българи празнуват днес
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).