ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Дженоа срещу Интер –ТОП 3 от всички футболни прогнози за двубоя
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:36 / 24.07.2020Коментари (0)2090
©
В събота вечер отборите на Дженоа и Интер излизат един срещу друг в двубой от 36-ия кръг на италианската Серия "А". Мачът ще се играе от 20:30 ч. на стадион Луиджи Ферарис като гостите от Милано са фаворити за победата, но тяхната форма не е много добра, докато "грифоните" са в отлична серия. Може би доста футболни прогнози ще бъдат за победа на Интер, но домакините имат своите шансове да изненадат съперника.

Отборът на Дженоа спечели изключително важни три точки в градското дерби със Сампдория в сряда. "Грифоните" постигнаха победа с 2:1, с което записаха втори пореден успех в Серия "А". Така тимът гледа към спасението и вече има 36 точки, като е на 4 пункта от опасната зона. Дженоа има 9 победи, 9 равенства и 17 загуби през сезона в Серия "А" при голова разлика 44 на 65. Очевидно отборът има проблеми в защита през тази кампания, поради което е замесен в битката за оцеляване. Дженоа запази само една суха мрежа в последните 10 срещи в лигата и надали ще успее да спре силното нападение на Интер, но ще се стреми да отбележи голове, за да вземе нещо от срещата.

Воденият от Антонио Конте отбор пък вече е аут от битката за титлата, след като направи реми 0:0 срещу Фиорентина в сряда. Така Интер остана на 7 точки от Ювентус, като "бианконерите" са с мач по-малко. Интер заема 3-ата позиция в лигата с актив от 73 точки и не се притеснява за мястото си в топ 4. По притеснително обаче е представянето на отбора. В мача с Фиорентина "нерадзурите" имаха по-голямо владеене на топката и създадоха над 10 положения за гол, но не успяха да реализират. Почти всички футболни прогнози бяха за победа на Интер, но "синьо-черните" се издъниха у дома и така сдадоха второто място на Аталанта. В последното си гостуване тимът на Интер направи реми 2:2 срещу Рома, така че в две поредни срещи отборът няма победа.

Двата отбора да отбележат гол изглежда сигурна прогноза за предстоящия мач

Първата ни футболна прогноза за мача между Дженоа и Интер е Гол/Гол. Въпреки че последният мач на Интер завърши при резултат 0:0 срещу Фиорентина, то "нерадзурите“ рядко пропускат да се разпишат. АКо погледнем към последните 4 гостувания на Интер, то ще видим че отборът на Конте е вкарал 10 гола - поне по 2 във всеки мач. Три от тези срещи предложиха попадения в двете врати. Като се има предвид, че отборът на Дженоа е в добра форма и спечели 3 от последните си 4 мача, а освен това 8 от изминалите им 10 срещи предложиха голове в двете врати, то тази прогноза изглежда резонна.

Дженоа няма да загуби срещата

Двоен шанс 1Х в този двубой е с доста атрактивен коефициент - около 2.35. Интер изглежда разколебан като има само 2 победи в изминалите си 6 мача. Тимът загуби шансове за титлата и е възможно мениджърът Антонио Конте да направи някои промени в състава. От друга страна, съставът на Дженоа спечели 3 от последните си 4 мача в лигата. "Грифоните" ще са вдъхновени от последния си успех над Сампдория и е доста възможно да не загубят от "синьо-черните“.

Ще видим гол до почивката на "Луиджи Ферарис“

Много рядко в двубой на Дженоа няма попадение до почивката. В изминалите 10 мача на тима паднаха много голове, като 9 от тези срещи бяха с над 2.5 гола. Попаденията изглеждат гарантирани, когато "грифоните" се изправят срещу Интер. Гостите от Милано пък вкараха цели 13 гола в последните си 3 мача с Дженоа, така че би трябвало да има над 0.5 гола през първото полувреме.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Земетресения в България
Световна черна хроника
Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: