Дует "Машини" представи своята версия на "Девойко, мари хубава"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:37 / 25.10.2018
4216
Бургазлията Димитър Атанасов и неговият колега Христо Младенов представиха официално видеото към песента "Девойко“. Парчето е тяхната версия на народната "Девойко, мари хубава“. За първи път този вариант прозвуча по време на участието им в музикалния формат "Гласът на България“. От тогава двете момчета са по-известни и като дует "Машини“.  

Само за няколко дни "Девойко“ набра повече от 40 000 гледания в YouTube канала им. Митко сподели, че гласовете са записали малко след приключването на предаването, но е трябвало време, докато тази версия и видеото бъдат реализирани по най-добрия начин. "Една голяма част от екипа са бургазлии и това не е случайно, защото с тях работя успешно от години, въпреки, че творим в София. Китаристът Щерион Пилидов този път застава зад тамбурата, а Юлиян Янев JJ направи мастеринга“, добави Митко.

За клипа момчетата са се доверили на един от най-популярните режисьори на клипове в България Павлин Иванов – Bashmotion. "Много се радваме, че той откликна на нашето желание да работим заедно. Той надгради нашите идеи. Главна роля във видеото има Емилия Радичева от клуб по художествена гимнастика Левски с президент Нешка Робева. Момичето е едно от новите златни момичета на България. Изцяло нейна е хореографията за танца. Тя е една наистина прекрасна девойка“, каза още Атанасов.

Съвсем скоро се очаква да излезе и дебютният албум на Митко и Христо, който ще носи заглавието "Крила“. Неговата премиера ще бъда на 28 ноември.  

"Много съм горд, че дискът съдържа една стабилна моя продукция като автор и аранжор. Най-старият трак, който включваме е от 2004 година, когато участвах на "Бургас и морето“ с песента "Между два свята“, отбеляза Димитър Атанасов и издаде, че в диска ще чуем  и още 4 композиции, с които той се е явявал на бургаския конкурс за забавна песен.  

Изнанада за феновете им ще бъде и новата версия на "Уморени крила“, в което техният ментор в шоуто Иван Лечев ще изсвири не китарите, а соловата цигулка.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...
Борисов: Преговори с ПП-ДБ може да има, но без Петков, Денков и В...
Какво ще се случи с цените на горивата в следващите дни?
Дезинформацията е най-вече за ваксините срещу коклюш
Банкери: Има банки, които дават


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).