Докъде се докарахме! Вижте най-новите моди сред абитуриенти 2018!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
16:39 / 16.05.2018
44958
Разголени танцьорки и огромни количества алкохол посрещат абитуриенти в парти бус. В навечерието на баловете зрелостници търсят все по-нестандартни начини, за да прекарат незабравимо звездната си нощ. След като отпразнуват завършването с класния си ръководител, младежите в София могат да наемат празничен рейс за 1, 2 или 3 часа. Цената варира от 200 до 480 лв. за цялата компания. В нея са включени шофьор, гориво и диджей. Голямата изненада на вечерта са две еротични танцьорки, които ще танцуват пред зажаднелите погледи на зрелостниците. По-загорелите ще могат да си поръчат и индивидуален танц от пищните мадами, които да им се отъркат в скутовете.

Пирати грабват вниманието на морските зрелостници тази година. Автентични кораби със съкровища ги очакват на пристанищата в Бургас и Варна. Билетите са между 20 и 40 лева на човек в зависимост от програмата, която младите си изберат. През цялото време корабът е в открито море, а на борда има истински пирати, които се грижат настроението да е на ниво с много музика и закачливи игри.

Тазгодишните дванадесетокласници решават да се впуснат смело в живота и с казино забава. Зрелостниците влизат в тъмна стая с подходящ декор и могат да пият и залагат цяла вечер на едни от най-известните игри като покер и рулетка. На партито присъстват и професионални крупиета, които ще следят играта и ще раздават чиповете на хазартаджиите.

Арабската нощ също е сред предпочитаните партита от абитуриентите. Те ще се потопят в атмосферата на близкия Ориент, за което ще спомогнат две кючекини. В програмата за 400 лв. са включени наргилета и гадателки, които ще предсказват бъдещето на карти и на ръка. На входа пък ще ги чака художник, който ще изрисува ръцете на гостите с къна.

Други класове са избрали да слеят креативността с алкохола и да забъркват коктейли под ръководството на истински барман в звездната си нощ. Цената за тези партита е 300 лв., а саморъчно направените аперитиви са без ограничение.

За двойно по-малко пари се организират и хавайски партита. Те не са сред най-предпочитаните от абитуриентите, но има достатъчно заявки и за тях. В цената са включени типичните гердани с хавайски цветчета и коктейли, поднесени в кокосови орехи.

По-нестандартно мислещите класове ще отидат на пижама парти. За 370 лв. агенциите организират невероятни купони с бой с възглавници. Не е нужно абитуриентите да си носят пижами, защото още с влизането им се подаряват дрехи за сън, пише "България днес". Лъскавите тоалети и високите обувки се оставят настрана и младежите могат да купонясват на воля. След партито ще са готови директно за леглото и няма да се терзаят как да съблекат официалните дрехи, без да ги повредят.

Нестандартните идеи на тазгодишните абитуриенти не са само в купоните за края на вечерта. Такива не липсват и за външния вид. Тази година тенденциите сочат, че зъбите върху ноктите ще "избият рибата". Девойки масово си запазват часове в разкрасителните салони, където професионалисти да им наредят ченета по пръстите.

Обувките на висок ток с пера или клони на дървета също са в модните каталози на завършващите. Тези с конски копита обаче се нареждат на челно място в класациите. Големите возила като трактори и камиони вече са в миналото. Този месец по улиците ще дефилират абитуриенти с ретро коли. Повечето от тях са спортни и тунинговани допълнително, което още повече блазни завършващите, които искат да блеснат на бала си.

Виж коментарите (5)

Още по темата (324):
03.04.2024 Рени запя на живо "Като птица съм свободна" в двора на елитно училище в
Пловдив
02.04.2024 Под звуците на рок ученици поканиха любим учител на бала
02.04.2024 Пловдивчанин иска да помогне на абитуриент
01.04.2024 Когато класната им ги видя, остана без думи
01.04.2024 Ученици направиха чудесна изненада за любимата си класна
31.03.2024 Учители от Френската нямаше как да откажат такава покана за бал
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).