Димитър Бербатов ще стартира собствен моден бранд

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:38 / 12.12.2019
3335
Димитър Бербатов обяви началото на негова лична марка за облекло. Всички модели ще са разработени от самия него, съобщават "24 часа". Той е вторият български спортист със свой бранд след Цветана Пиронкова.

"През цялото време досега ме питахте: "Берба, може ли твоя фланелка, моля?" Сега имате отговора: Да, може!", написа бившият нападател на Манчестър Юнайтед, Тотнъм и националния отбор на България.

След това обяви новината в специално видео.

"Стартирам мой собствен бранд. Само с ексклузивни артикули, лимитирана серия. Може да отидете на моя сайт и да видите какво съм приготвил за вас. Може би повечето от вас знаят, че умея да рисувам и един ден си казах - защо да не се пробвам. Тези строго лимитирани стоки ще бъдат пускани от време на време, когато аз реша, че моментът е правилен.

Но изненадите не спират дотук. Към всеки закупен лимитиран продукт има специално послание. Какво е то, не мога да ви кажа. Всеки ще го открие сам. Единственото, което мога да спомена, е, че всеки ще има персонално съобщение от мен", сподели Бербо.

Той добави, че заедно с неговата лична марка стартира и приложение за обединяването на фенове, спортни звезди и марки за спортна екипировка.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Възрастна жена даде 4390 лв. за масажор: Това бяха всичките ми па...
Шофьорите да внимават – започва ремонтът на част от магистрала "Т...
Светла сряда е! Църквата почита свети Йоан Богослов
Обилни валежи, гръмотевици и градушки в почти цяла България днес
Още един проблем ще мъчи шофьорите по магистрала "Тракия"
Толкова ли сме зле? От Пловдив до Видин колкото със самолет до Ки...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).