Депутати и министър пристигат в Пловдив по покана на Иван Тотев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
12:52 / 14.04.2011
2176
По покана на Иван Тотев депутати и министър пристигат в Пловдив за заседание на ПК по регионална политика

В Пловдив утре (15.04.2011 г.) ще се проведе изнесено заседание на Парламентарната комисия по регионална политика и местно самоуправление в 41-вото Народно събрание съвместно с ръководството на Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

По покана на областния управител инж. Иван Тотев за участие в заседанието пристигат народните представители - членове на Комисията, министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев, заместник-министри в МРРБ. На срещата са поканени кметовете на общини в Пловдивска област и областни управители.

Заседанието ще се проведе от 16.00 часа в Новотел Пловдив. На него министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев ще представи информация за предстоящите законодателни инициативи на министерството, а председателят на Комисията по регионална политика и местно самоуправление в Народното събрание Любен Татарски ще запознае присъстващите с промени в законодателството, касаещи общините.

По време на дискусията ще бъдат обсъдени актуални въпроси от дейността на областния управител и кметовете на общините, взаимодействието помежду им и с органите на централната власт.


Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Задържаха хиляди контрабандни играчки
Ускоряват проекта за новите реактори в АЕЦ "Козлодуй"
Времето в следващите дни
Полякиня: България е мръсна страна. Има голям потенциал, но не пр...
Затлъстели мъжи и жени вече ще могат да стават полицаи
В тази билка има калий, калций, желязо, манган, магнезий и цинк, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).