Делян Пеевски, съпредседател на ПГ на ДПС от Разград: Местните избори са тест за структурите на партията. Общините на ДПС ще имат цялата ни подкрепа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:56 / 25.10.2023
1706
Местните избори са тест за структурите на партията, защото общините, управлявани от ДПС ще имат цялата ни подкрепа за да се подобри значително качеството на живот на хората в тях. С този ангажимент Делян Пеевски подкрепи активистите на Движението за права и свободи .

Съпредседателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски посети Разград, където проведе срещи с кандидатите за кметове, общински съветници и кметове на кметства от областите Разград и Русе.

Той обсъди с тях проблемите на общините от региона, както и актуалната обстановка, в която протича предизборната кампания.

В срещата участваха кандидат кметове от област Разград и Русе на община Завет - Ахтер Велиев, Исперих - инж. Белгин Шукри, Кубрат - Алкин Неби, Лозница - Севгин Шукри, Разград - Хабибе Расим, Самуил - Джевдет Азис, Цар Калоян - Дауд Аляовлу, кандидат кмета на Вятово - Мехмед Мехмед, община Русе - Айдоан Джелил, Областният председател на ДПС Русе - Дауд Ибрям, областният председател на Разград - Мехмед Салим.

Да подкрепят колегите си в Разград пристигнаха зам. председателят на НС Филиз Хюсменова, зам.-председателя на ДПС Ахмед Ахмедов, зам.- председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид, народните представители Ализан Яхова, Ихсан Хаккъ, Ертен Анисова и дългогодишният депутат д-р Хасан Адемов, областният на председател на ДПС Добрич - Ердинч Хаджиев, кандидат кмета на община Крушари - Илхан Мюстеджеб, кандидатът за кмет на община Белица - Радослав Ревански и областният председател на ДПС Шумен - Айсел Руфад.

Съпредседателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски посети Районното мюфтийство в Разград и джамията “Ахмед Бей" и паметника на културата от национално значение джамията “Ибрахим Паша", черквата “Св. Николай Чудотворец" и новостроящия се православен храм “Св.Цар Борис - Михаил Покръстител".

Виж коментарите (0)

Още по темата (937):
05.04.2024 МВР с остра реакция към Кирил Петков и Атанас Атанасов
01.03.2024 Нов общински съветник в Пловдив
21.02.2024 ВАС реши: В Панагюрище ще има нови кметски избори
16.01.2024 Момчето, което показа мускули, докато се брояха бюлетини, остана без
заплащане
05.01.2024 Иван Петков напуска ръководството на ГС на БСП – Пловдив, избраха нов председател
23.12.2023 Глобяват самозабравили се партии в Пловдив?
Още новини от Национални новини:
Проф. Христова: Това насекомо не е опасно, но пренася тропически ...
Райските кътчета в Родопите с водопадите
Последният български цар днес става на 87
Празник е! Честваме чудотворец, помогнал на хиляди
Летни температури, НИМХ каза ще има ли бури
Моторист загина след тежка катастрофа


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).