Делян Добрев: Хвърлям ръкавица на Асен Василев да сметнем цената на газа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
22:23 / 27.08.2022
3482
Делян Добрев, бившия депутат от ГЕРБ обяви във Фейсбук, че "хвърля ръкавица" на Асен Василев за цената на газа и за вчерашните му изказвания по негов адрес. Ето какво той написа Добрев:

"Отдавна не гледам участията по ТВ на Кирил и Асен, защото те само лъжат. Разбрах, че вчера Асен Василев казал при Поли Златарева по БНТ: "Тогава беше свястно момче, но сега нещо може би...".

Хвърлям ръкавицата на Асен Василев да сметнем цената на Газпром за месец юли пред медиите и цялото общество, за да докажем истината! Показах фактури и доказателства, че купуват пак от Газпром, но на по-висока с 28% цена. Цената по договора с Газпром за месец юли е 86 евро и не се смята така както си мисли Асен Василев!!! Язък, че беше Министър на финансите и вицепремиер почти цяла година. А преди години беше дори и Министър на енергетиката.

Ако му стиска, каня го на публичен диспут да сметнем цената на флип чарт пред цялото общество. Така заедно ще докажем как се е източвала държавата в полза на Газпром и офшорки (вероятно на Промяната).

Не на последно място, аз все още се смятам за свястно момче, поради поне 2 причини:

1. По мое време, като Министър, изгонихме посредниците и цената падна с 22%;

2. Не съм измамил съдружника си датчанин и свои приятели с 15-20 млн евро (всъщност, не съм измамил никой дори с 1 евро).".

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...
Хакери, представящи се за известна българска куриерска фирма, изм...
Проф. Кантарджиев: Ако детето е било в контакт със заразен с кокл...
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).