ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Даверов с тежки обвинения към Трифонов: Предаде България! Толкова ли се е чалгализирала нацията, че да тръгне след него
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:55 / 15.08.2021Коментари (4)19399
© БГНЕС
"Слави Трифонов спечели много пари с арогантност! Той е предател на нацията!" С тези тежки думи писателят Владо Даверов обяви мнението си за новия политически лидер. Пред "България Днес" сценаристът на легендарния филм "Вчера" признава, че никога не е имал високо мнение за Слави Трифонов.

"Той не е много умен, но със своята арогантност спечели много пари. Трудно може да му противопоставиш, той е много нападателен, много агресивен, много напорист. Това са качества, които ценя у хората, но трябва да са с известна мярка", разкрива пиперливото си мнение Даверов.

Авторът на романа "Прайм Тайм", който описва живота в телевизията, не одобрява егоизма на Слави и екипа му. Даверов е категоричен, че не може всичко да е на всяка цена.

"Нищо от това, което стана, не ме изненадва. Аз очаквах този цирк", допълва писателят. Даверов е категоричен в мнението си, че екипът на "Има такъв народ" няма представа как да управлява. Според него те бягат от властта и не я искат. 72-годишният писател не разбира кой и защо е излъгал Слави да поведе толкова много хора след себе си. Дълбоко разочарование таи Даверов заради огромния брой гласове, които партията на Дългия спечели.

Да тръгнеш след Слави означава съвсем да си си загубил ума. Толкова да се е чалгализирала нацията... В чужбина такива хора ли сме изпратили? Всички ли са чалгаджии?", недоумява Даверов. Бившият програмен директор на телевизията майка хвърли тежко обвинение срещу Трифонов:

"Той е предател на нацията! Той предаде България. Той съсипа България. Това е повече от предателство. Но това не е предателство, в което го обвиняват онези безмозъчните протестъри. Моля да не го бъркате, аз не съм на страната на адвокатката на мутрите Мая Манолова". Даверов обвинява Трифонов и партията му, че е предал доверието на младите хора и ги връща 20 г. назад. По думите му Слави е помогнал държавата да бъде разсипана.

"Хич не се заблуждавайте, че ще се оправим лесно. Отиваме към трети избори, към някакъв вид президентска република!", изразява притесненията си Даверов пред вестника. Позициите му са твърди и категорични. Даверов не вярва, че скоро може да се оправим. По негово мнение не интервюто на Петър Илиев е причина партията да не състави правителство.

"Нито за миг не съм си помислял, че Слави ще направи кабинет. Той няма представа какво да го прави, как да управлява. Той има представа как се управлява шоу, но и там е с каишката. Вижте му сценаристите. Мога ли един от тях да нарека свой колега?!"

На въпрос дали през 1998 г., когато свалят "Хъшове" от ефира на БНТ, сценаристите и екипът са били различни, Даверов отговаря красноречиво:

"Същите бяха! Арогантни, безогледни, невъзпитани. Слави не е нищо друго от селска, амбициозна посредственост. Той е готов глави да реже, за да постигне целите си. Ако беше воин, нямаше да има загуба на бойното поле. Тогава щеше да бъде герой. Той не умее да губи, не е кооперативен.

Той обвинява Бойко Борисов в диктатура, но вие не знаете какво е диктатурата на Слави!", завършва критиките Даверов. Той споделя, че за него е голяма изненада преднината на партията на Трифонов. Не е очаквал подобно развитие нито на тези, нито на предходните избори.

Той споделя, че за него е голяма изненада преднината на партията на Слави Трифонов. Не е очаквал подобно развитие нито на тези, нито на предходните избори.

"Не вярвам в машинното гласуване! То е лесно манипулируемо. Неслучайно цяла Европа го остави, само ние го взехме. Ние сме единствените заедно с една провинция в Германия и една провинция в Белгия, които ползват машинно гласуване.

Един елементарен хакер може да го манипулира с поглед." Владо Даверов определя президента Румен Радев като голямото нещастие на държавата. По думите му страната ни е била на ръба да се вдигне на крака, но отново е била сломена. Причината за това според Даверов е именно Радев.

"България я сломиха братските руснаци. Аз съм сигурен, че това е разработка на КГБ, която президентът спазва едно към едно. Той вече има много голям успех в унищожението на държавата, тя вече не съществува", коментира наблюденията си писателят.

"Вижте служебното правителство от какви хора е. Неслучайно проф. Георги Близнашки го нарече офицерски преврат. Много пъти съм се чудил как в мирно време държави като Гърция и Аржентина допуснаха военни режими да създадат диктатура. Ето, случи се и в България."


Още по темата: общо новини по темата: 4080
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/680 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
господине, вие дето се имате за интелектуалци, сутрин плюете чалгата, а вечер в кръчмата на две ракии скачате на масата да рипате чалга, после пак сутрин плюете чалгата и вечер въртите гюбеците.... тази злоба и завист срещу слави и шоуто му, дето сте я насъбрали през годините, очевидно се дължи на това, че той е съумял да се реализира успешно на пазара, а вие сте си останали на нивото отпреди 30 години и ви знаят малцина малцина малцина ....по нищо не се различавате от провинциалиста, свит и намръщен от завист и злоба.....жал ми е за вас...
-1
 
 
Добре плюете Слави и защо.Може би ,че не си сложи главата на дръвника.Ако беше предложил правителство какво щеше да стане знаете ли .Щеше сега да е*ават с него от Герп и Дпс.Толкова ли не разбирате ,че не може да направи правителство с липса на подкрепа .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: