ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Д-р Франк Кванте с добра новина за феновете на Ливърпул! Обясни как Варна може да компенсира липсата на руски и украински туристи!
Автор: Пламена Николова 10:03 / 07.04.2022Коментари (2)3103
©
Работим ударно за привличането на туристи от нови дестинации, за да компенсираме липсата на руски и украински туристи, които по обясними причини няма да могат да дойдат по нашето Черноморие това лято. Това коментира за Varna24.bg Главният изпълнителен директор на Фрапорт Туин Стар – д-р Франк Кванте. Коментарът бе по повод на запитването ни какъв сезон се очаква на летище Варна. 

"Ясно е, че имаме руски и украински туристи, които няма как да дойдат при нас, така че работим двойно по-усилено, за да бъдем достатъчно атрактивни за останалите туристи. Но виждам ясно, говорейки с мои международни колеги, че Черно море е просто "Черно море“ за тях. А то е проблематичен район сега, така че ние трябва да работим изключително усилено, за да може хора от други страни като Германия, Русия, Полша, да се убедят, че ние сме сигурна дестинация, до която те могат да пътуват. Летищата са готови, авиокомпаниите искат да летят, затова маркетингът на България не е бил никога толкова важен, колкото е сега.“

Кои са новите дестинации, от които се очакват туристи във Варна това лято?

"Ние сме още сме на фаза "възстановяване на туристическия поток“ и имаме дестинации, които откриваме за първи път. Тази година отново ще се лети до Франция от Летище Варна, отново ще се ползва лятната база на Уиз Ер на Летище Бургас, имаме и целогодишно три самолета на Уиз Ер във Варна, за първи път ще се лети и до Ливърпул от Бургас, което е добре за футболните фенове, които ще могат да отидат директно на мачовете на "Ливърпул“ и да видят Юрген Клоп“ на живо. Но отново – потенциалът на Черно море и България е много по-голям – трябва да покажем това на хората и най-важната дума за това е "маркетинг“.

Не бих искал да гледам назад и да давам оценка какво е било направено в миналото. Идвам от най-голямата авиационна конференция, която тази година беше проведена в Палермо, и виждам как всички региони и държави правят много за привличането на туристите – Италия, Андалусия, Франция – всички те правят много в тази насока. Ние трябва да работим много повече като държава, отколкото го правим в момента. И това правим и в Алианс "Българско Черноморие“, с които работим заедно, както и с всички общини, Министерството на туризма. Нашият призив към всеки, който би искал да помогне – присъединете се към нас в тази задача“, коментира д-р Кванте.

Той коментира и откъде идва желанието да презентират летището по забавен начин и за най-малките, след като на аеропорта "кацна" прекрасно образователна експозиция за деца на "Музейко".

"Щастливи сме да бъдем домакини на две от най-атрактивните пътуващи образователни изложби на "Музейко“ и по този начин да предоставим ново непознато изживяване за най-малките посетители на Летище Варна. С реализирането на подобни интерактивни образователни инициативи се посвещаваме в създаването на допълнителни атракции за всички пътници, особено за най-малките от тях, в целия регион. Това е и част от нашата дългосрочна визия, в която всички ние вярваме – да отворим широко вратите на летището, правейки го още по-вълнуващо място за хора от всички възрасти. Благодарим на "Музейко“ за отличното партньорство.

Мисля, че когато ние поемаме отговорност за всеки един човек – не само за децата, но за всички хора, то те го усещат. Хората усещат кога наистина се грижим за тях и съм сигурен, че бихме могли да постигнем нещо значимо заедно с тях – не само за нас, но и за България", допълни д-р Франк Кванте.


Още по темата: общо новини по темата: 936
14.08.2023 »
08.08.2023 »
21.07.2023 »
01.11.2022 »
28.10.2022 »
17.10.2022 »
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 07.04.2022 г.
0
 
 
Абсолютен комик, всеки знае кой е спирачката за бизнеса в града, както и за развиване на летището. Засрамете се!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
БК Академик Пловдив
Спартак (Пд) в Трета лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: