Читател: Причината за "полудяването" на Гарджока е варненска рапърка!

Автор: Пламена Николова
Коментари (11)
15:40 / 08.02.2021
30571
Читател на Varna24.bg изпрати до медията ни коментар във връзка с развихрилия се екшън с бургаския рапър Гарджока, който заплаши таксиметров шофьор във Варна и отмъкна таксито му. Впоследствие бе заловен и се оказа, че е под въздействието на наркотици. Публикуваме информацията без редакторска намеса:

"Причината за "полудяването" на известния рапър Гарджока е ... варненска рапърка!

На 30.01.2021 - събота,  Никола Нанев - Гарджока, имал семеен скандал с бременната си приятелка Джулия Петрова, който според очевидци бил придружен и с физическа разправа. Това било началото на фиаското, което Никола разигра. Джулия е бургазлийка, няма образование или професия, случвало се е да проституира.

Естествено причината за скандала е... друга жена! Варненката Лора Георгиева (LG), която също се занимава с рап музика. Според фейсбук профилът ѝ скоро има издадени парчета в канала на Картела рекърдс. Пак от социалните ѝ мрежи разбираме, че има три висши образования в сферата на химията и фармацията, както и фирма за осветителни тела. Оказва се, че преди време e имала връзка с друг рапър - Конса. Отдавна е известна на хората в града, не само в музикалните среди...Според варненци именно заради нея Никола се е преместил да живее във Варна! Дори хората реално си мислят, че тя е гаджето на Гарджока!", гласи коментарът, изпратен до медията ни. 

Днес стана известно, че 32-годишният Никола Нанев - Гарджока, който е бил привлечен към наказателна отговорност за противозаконно отнемане на автомобил, е с мярка за неотклонение "задържане под стража“.

С определение на Районния съд е било уважено искането на Районна прокуратура - Варна на обвиняемия да бъде взета най-тежката мярка за процесуална принуда. Мотивите на обвинението да иска тази мярка са: липса на установено трайно местоживеене на обвиняемия, възможността да се укрие или да извърши друго престъпление, тъй като поведението му е непредсказуемо в резултат от употреба на наркотични вещества.

Н.Н. е обвиняем за това, че рано сутринта на 2 февруари 2021 година, след заплашване, противозаконно е отнел таксиметров автомобил "Дачия“, в който се е возил като клиент преди това. След престъплението той напуснал град Варна с автомобила. В резултат от бързите действия на разследващите мъжът е установен и задържан на АМ "Хемус“ в Шуменска област. На място е установено, че Н.Н. е управлявал автомобила след употреба на наркотични вещества и с отнето свидетелството за управление на МПС.

Определението на Варненския районен съд, с което е взета мярка за неотклонение "Задържане под стража“ на обвиняемия, подлежи на обжалване пред Окръжния съд.

Виж коментарите (11)

Още по темата (4):
09.05.2021 Рапърът Гарджока тотално превъртя, вижте новото му занимание
15.02.2021 Тежки времена за Гарджока! Проси пари и цигари от лудница
12.02.2021 Пуснаха Гарджока у дома, ще го държат "изкъсо" с проследяваща гривна
08.02.2021 Черни облаци над Гарджока
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).