Български бандити пребивали, ограбвали и изнасилвали проститутки в Гърция

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
20:23 / 05.02.2020
4746
Двама българи, замесени в три случая на отвличане, грабеж и изнасилване на чужденки, бяха арестувани от властите в Гърция, съобщава "Труд".

Инцидентите са от последните 15 дни в по-широкия район на центъра на Атина, където извършителите, след като намирали неизползвани пространства (бивши бизнес помещения, офиси и т.н.), уреждали срещи на жриците, представяйки се като клиенти. Когато жените пристигали на уречените места, извършителите ги връзвали и ги пребивали жестоко използвайки "брутално“ физическо насилие и различни предмети (тълпи, ножове, отвертки), в резултат на което и трите жени са жестоко пребити. Характерната жестокост на извършителите е, че в един случай са причинили фрактура в черепа, фрактура на лявата ръка, както и ожулвания и синини по цялото тяло на жената. Продължавало изнасилване на жертвите многократно и отнемане на пари и лични вещи, включително карти за стаи в техните хотели, откъдето отмъквали пари, ценности и други предмети. В един случай изтеглили 4300 евро от банкомат, след като принудили жертвата да разкрие кодовете си.

Срещу тях е образувано наказателно дело за престъпление, изнасилване, отвличане, тежка телесна повреда, грабеж и съпротива, тъй като се съпротивлявали на полицаите по време на ареста им. Разследванията продължават, за да се установи евентуалното им участие в други престъпления.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).