Божидар Лукарски: Очакваме два мандата в Пловдив област

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:43 / 16.03.2017
4906
Лидерът на СДС и водач на листата на коалиция "Реформаторски блок-Глас народен" за Пловдив-област Божидар Лукарски представи кандидатите за народни представители за 17 МИР в Асеновград. На срещата присъстваха председателят на ДБГ Меглена Кунева, местни лидери на коалиционните партньори и техни симпатизанти. 

"Трудно ще бъде на тези избори, но виждам ентусиазъм, особено сред партийните ядра - хората имат желание за работа, за което им благодаря". Това каза Божидар Лукарски при представянето на листата. 

Той подчерта, че на тези избори не само София ще бъде двигателя на "Реформаторски блок-Глас народен". По думите му "гласовете, ентусиазмът и борбата, която ще вкара коалицията, ще дойдат именно от провинцията, от места като вашето".

Божидар Лукарски призова присъстващите да дадат всичко от себе си, за да може да има максимално представителство на коалицията в парламента. Двете места от Пловдив-област, които очакваме, не са химера, каза още лидерът на СДС и добави, че това сочат всички изчисления. За да ни харесат другите, трябва да се харесаме самите ние, каза Меглена Кунева. 

Тя изрази надежда, че в следващия парламент групата на Реформаторския блок ще бъде най-умната и всеки един депутат от коалицията ще има тежест на 10 от останалите. "Аз смятам, допълни Кунева, че можем да
постигнем това". 

Всички оратори се обединиха около предположението, че коалиция "Реформаторски блок-Глас народен" ще вкара в следващото народно събрание от 17 МИР /Пловдив-област/ поне двама народни представители. В листата на второ място е Пламен Кръстев, следван от Райна Дончева, Павел Гимишев, Георги Пилев, Янко Димитров, Георги Иванов, Христо Андреев, Паско Славов, Павел Павлов и Румен Налбантов. 

Преди официалната част Божидар Лукарски, придружаван от местните сини лидери Емил Кабаиванов, Светозар Шуманов и кандидатът за народен представител от квотата на СДС Георги Пилев, се разходиха по централната част на Асеновград и проведоха няколко импровизирани срещи с жители на града.

Виж коментарите (0)

Още по темата (527):
18.08.2020 Портних обясни какво се е опитал да каже на президента
02.05.2018 Палавата депутатка на Марешки проговори за еротичните си снимки
05.04.2018 Тази е новата пловдивска депутатка
28.09.2017 Тази ли е новата пловдивска депутатка на Марешки?
28.09.2017 Чаровната пловдивска бизнесдама с емоционални думи за оставката си
28.09.2017 Бизнесдама от Пловдив хвърли оставка в парламента
Още новини от Национални новини:
"Сиела Норма" ще осигурява машинния вот на изборите
Синът на известен наш бизнесмен обяви: Без да се замислих, приех ...
Главчев: Финансирането за държавната детска болница е осигурено
Голяма банка предупреди своите клиенти
Габриела Пеева: Обвинена съм в нещо, което не съм сторила
Хотелиери от Гърция: Има цели хотели, заети от български туристи ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).