Борисов: Станишев се държи като дама, а Орешарски е в ролята на пощальон

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
14:39 / 28.09.2013
2821
ГЕРБ е първата партия в новата история, която печели за втори път избори, след като е управлявала. Най-много хора гласуваха за нас. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с над 300 жители на село Щръклево, област Русе.

"А какво се получи - третата политическа сила ДПС определя кой да е министър и какво да се случва в България. Най-малката - четвърта политическа сила - "Атака", крепи БСП и ДПС и те зависят от Волен Сидеров. На Сергей Станишев му остава единствено БСП да е в ролята на дама, като го казвам с извинение към симпатизантите им. На всичкото отгоре излъгаха хората и продължават да ги лъжат, че работят.", каза още Бойко Борисов.

"Сергей Станишев е бил премиер, защо след като сега е голяма криза и го е работил това, не стана той премиер, а даде на Пламен Орешарски, защо се държи като дама? Кого лъжат сега, че управлява Орешарски? Управляват Ахмед Доган и Сергей Станишев. Премиерът Пламен Орешарски ходи да ги пита за всичко като пощальон. Те управляват всичко и решават всичко", допълни още лидерът на ГЕРБ.

Според Бойко Борисов, когато спрем да избираме комунистите на власт, тогава народът ще просперира.

"Не може 20 години да избираш все децата на политбюро да ни управляват. Докато го правите, все ще ви лъжат и ще продължават да взимат заеми, които всички ние после плащаме. Всичко, което от ГЕРБ сме построили, е видимо, в София се возят на метро, влаковете се движат по нови жп линии, всички карат по "Люлин", "Тракия", "Хемус". А какво ще ни покажат след този кабинет? Нищо. Сега взеха 1 млрд. лв. заем, за да подкупват социалните слоеве, да си купуват време. Само, че после всички ще плащаме от нашите пари подаръците на Орешарски", заяви още Борисов в село Щръклево.

Източник: Агенция "Фокус"


Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).