Бойко Борисов поздрави Зоран Тегелтия за новия му пост

Автор: Силвия Станева
Коментари (0)
15:00 / 24.12.2019
2826
Министър-председателят Бойко Борисов изпрати поздравителна телеграма на Зоран Тегелтия по повод избирането му на поста председателстващ Съвета на министрите на Босна и Херцеговина.

"Убеден съм, че с Вашия личен принос и дългогодишен професионален опит Босна и Херцеговина ще постигне напредък, който ще бъде видим и ще отговори на високите очаквания на гражданите за социални и икономически реформи, ще издигне върховенството на закона и борбата с корупцията в основни вътрешнополитически приоритети“, пише в телеграмата премиерът Борисов.

Българският министър-председател подчертава, че в рамките на съпредседателството на Берлинския процес през 2020 г. България ще продължи да подкрепя Босна и Херцеговина в европейската й интеграция и в трансформацията на Западните Балкани в мирен и проспериращ регион.

В поздравителната телеграма премиерът Бойко Борисов изразява и задоволството си от активния политически диалог през последните години както на двустранно, така и на международно равнище.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Анна-Мария е новата Царица на розата 
Искат промени в шофьорските курсове заради тежките катастрофи нап...
Обмислят нови обезщетения при пенсиониране
Техническа грешка на матурата по БЕЛ
"Хайде", "боя", "ерген" не са български думи
Важна информация за изборите в чужбина


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).