Бизнесмен предлага хотела си за настаняване на хора под карантина

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:24 / 01.04.2020
9434
"Ние адаптирахме бизнес модела си към ситуацията в момента. Това беше единственият начин да продължим да бъдем полезни на хората. Преценихме, че по-разумно е при нас да бъдат настанявани хора, които пристигат от чужбина". Така в студиото на "Плюс-минус. Коментарът след новините" хотелиерът Стоил Далевски описа идеята си да превърне своя хотел в място, което да приюти хора поставени под карантина.

"У нас пристигат десет полета с по сто души средно, това са 1000 души, които идват от рискови държави и са потенциални носители на този вирус. Къде отиват те? Мерките са супер, но не са достатъчни. Кой следи за спазването на карантината?", попита Далевски.

"Идеята ни е хората да идват в хотела. Така или иначе ние имаме добра леглова база с всички условия. Нека бъдат при нас по време на карантинния период. Ние ще следим да не излизат от хотела и да спазват истинска карантина", обясни Стоян Далевски.

"Ще струва, колкото на мен ми излиза като собственик на хотела. Едни 60-70% надолу от цената, ако, разбира се, се включат всички институции", посочи хотелиерът.  

"На последен етап от реализирането на идеята сме. Свързахме се с Министерството на здравеопазването и с болници. Сега очакваме предложението ни да се приеме, за да помагаме на нуждаещите се хора", заключи Далевски.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).