Бащата на изчезналия гений Галин проговори за драмата на сина си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
09:04 / 10.09.2016
15505
Имал е тежки изпити, не е издържал на напрежението. Решил е, че има нужда от почивка. Безкрайно сме щастливи, че се върна. Това заяви бащата на гения Галин, който близо месец беше в неизвестност.

Столични полицаи откриха изчезналия математик медалист от Ямбол. 26-годишният Галин Статев бе в неизвестност от 4 август и обявен за общодържавно издирване. 

Вчера, малко след 17.00 часа, столичен автопатрул забелязал в ж.к. "Борово" мъж, отговарящ на описанието на изчезналия Галин. При проверката на документите е установена самоличността му.

По Нова телевизия бащата на момчето Красимир Статев разказа, че синът му е добре, по-мълчалив за разлика от друг път. За изчезването си Галин е обяснил, че не издържал на напрежението и решил да не се занимава с абсолютно нищо. Просто е искал да си почине. Имал е изключително тежка сесия.

"Чувства вина в себе си, че не е съобразил да се обади на нас или на свои приятели. Не е очаквал, че ще се получи така и ще създаде неприятности", разказа Красимир.

"През главата на родителите винаги минават най-лошите мисли. Нашата версия беше, че е попаднал на мигранти и тъй като е много доверчив, може да е станал тяхна жертва", обясни бащата на Галин.

"От полицията ни успокояваха, че най-вероятно версията за изчезването му не е такава, но ние не вярвахме", допълни той.


Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
Това е Ицо Бозавия, който загина при инцидента с Кирил Петков и ж...
Д-р Миндов: Почва като обикновена вирусна инфекция
Борисов с въпрос към правителството на Кирил Петков
Лоши новини за любителите на лова, таксите скачат двойно
Първи коментар на Кирил Петков след катастрофата
От МВР посочиха причините, довели до катастрофата с автомобила на...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).