ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Бай Ганьо на плаж в Слънчев бряг! Коментар: Досущ като в Гърция. Вече съм по-спокоен!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:51 / 03.08.2021Коментари (20)87137
©
Видео с туристи, които похапват сладко-сладко кренвирши с домати на плажа в Слънчев бряг, събира десетки коментари, видя Burgas24.bg. На семейството хич не му пука, че постъпката им привлича погледите на туристите като магнит. На масичката до шезлонга се виждат още голям кухненски нож, с който са нарязани вероятно набраните от градината доматки, апетитна луканка (само подозираме, че е от изквичалото за последно по Коледа прасе) и кутийка с маслинки. За "покривка" – все пак трябва да се спазва хигиена, е разпъната опаковката от почти изядения хляб.

Ето и част от коментарите:

- Не е до кренвирша, до домата и маслините! Да ходиш с кухненски нож на плаж е те т'ва е вече е цирк. Утре някой и газов котлон и тиган ще помъкне. не може да ядеш просешки пред другите…. Не е културно,липса на възпитание и манталитет…

- Подобна бай Ганьовщина може само по тези земи да се види…. Селяндурите налазват с “ротен доматен"…. Къде ти култура!? Прибери се,хапни нещо от дисагите и тогава се върни на плажа! Ама как… не може… трябва се избият парите на “чадъря" и “шейзлонга"

- Снима ли ги как нагъват като не видели селяндури… На плажа има деца,може ли такова нещо!? Мразя да гледам как някой се лигави с храна на плажа! Обидно е и крайно неприятно! Същото като носиш кучето си на плажа… И на това съм ставал свидетел… Има етикет на поведение и е редно да бъде следван! Ани нека се засрамят…ако могат тези от видеото! Бива ли така!?

- Досущ като в Гърция. Вече съм по-спокоен!

Задължително изгледайте видеото!



Още по темата: общо новини по темата: 675
01.10.2021 »
30.09.2021 »
29.09.2021 »
26.09.2021 »
25.09.2021 »
22.09.2021 »
предишна страница [ 1/113 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Сподели какво ново....
на 05.08.2021 г.
0
 
 
Пълно с комплексари. За какви се имате?
0
 
 
Ново излюпеното богаташче което е снимало и писало, да помисли малко, макар и да е трудна задача за него! Като изключим че са седнали и културно хапват хората а не да са е пльоснали и разпещолили, да го попитам колко струва 200 грама цаца на плажа отговора е между 12 и 18 лева, ако си с 4 члено семейство това означава да оставиш поне 100 лева само за храната! то при нас печалбарсвото е новото верую на ново изпечените бизнесмени да въртят продажби с по 500% печалба да не и повече.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 03.08.2021 г.
-2
 
 
като гледам плюсовите и минусите бая селяния пише тук па и в България . работата е да си хапнат другаде, а не разпищолили се като нерези на плажа -просташка работа . не знам някой като е в Пловдив да плюска седнал на найлон на тротоара или направо на улицата, а не в тях на масата
+2
 
 
Не съм сигурна в този случай, кой е Бай Ганьо - коментираните хора, без значение какви са или коментиращите, парадиращи с финансови възможности, непозволяващи простолюдие да им скверни погледа във вип зоните. Но,... нали знаете какво се излива от скъпите ви хотели в морето, пред което сте седнали в шезлонг и под чадър. Това трябва да Ви безпокои, а не кротко похапващите.
+5
 
 
Май който го е снимал е по- голям селянин! Значи чужденците като мажат тия дни и домати на плажа никой не ги вижда, като отекчени и досадни мъже и жени пият бири и коктейли и пушат цигари- децата не гледат, като кучетата се къпят в морето и после се изтръскват върху плажуващите, никой не го снима. Ама че хората са седнали да хапнат, съвсем човешки е селяния. Селско е да седиш и да гледаш другите кво правят, да снимаш и да докладват,явно не си отишъл да се забавляваш, а да злобееш. Отивай да ядеш отсреща в барчето на плажа и остави хората на мира.
-2
 
 
най-лошото е че тези примати са първични и не могат да мислят за повече от това да се нахранят, да се напият и да се възпроизведат (за съжаление) - зарязват всичко и си тръгват от плажа..
+3
 
 
Нищо лошо няма, платили са си шезлонга и чадъра....сега разбрахте ли, защо има(ше) места с 30-50 лева за шезлонги и чадър? И не, не е за печелбарство....
-4
 
 
Едно ми е чудно - на плажа в Гърция това е *простащина българска*,тук е *допустимо* за Пурко и за чалгаджийчето?!?Да ви имам *стандартите*!
+5
 
 
Е, какво сега, ако не е закупено от близкото капанче на "ден година храни" цена е смешно и недопустимо ли? Хранят се хората най-културно, домат било, маслини било, луканка било, каква е разликата от това да рупаш царевица?
0
 
 
Какъвто народа,такава и държавата ай наздраве!!!! Хаххахахахха
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: