БДЖ получи престижен почетен приз

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:35 / 19.02.2020
4971
Управителят на "БДЖ – Пътнически превози" ЕООД Любен Нанов получи приз "Добродетел на 2019 г." на организирана официална церемония от Национално сдружение на сираците в България (НССБ), чиято инициатива се организира за четвърта поредна година.

Отличията се дават на организации, фирми и общественици, които са подкрепили различни социални инициативи на Сдружението, в полза на деца, лишени от родителска грижа и деца в неравностойно социално положение.

Почетният приз "Добродетел на 2019 г." беше връчен на дружеството "БДЖ – Пътнически превози" ЕООД от председателя на НССБ Слави Михайлов в знак на признателност за оказаната активна подкрепа от националния железопътен превозвач по повод инициативите на Сдружението.

Управителят на "БДЖ – Пътнически превози" ЕООД Любен Нанов изрази благодарност към председателя на сдружението за връчения приз и заяви, че винаги могат да намират подкрепа в лицето на железопътния превозвач и освен това всички заинтересовани млади хора в неравностойно положение могат да потърсят реализация в БДЖ като един сигурен и коректен работодател.

Слави Михайлов благодари на БДЖ за възможността през годините децата да пътуват безплатно с влак из страната, което им предоставя нови лични емоции и преживявания.

През 2019 г. дружеството отново оказа съдействие на Националното сдружение на сираците в България, като осигури превоза на деца от различни социални институции.

Националният железопътен превозвач винаги е подкрепял инициативите за социална адаптация и интеграция на децата, лишени от родителска грижа, зачитането на техните права като пълноценни граждани на нашето общество, както и правото им на качествен и достоен живот.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Обявиха прогнозата за времето за следващите дни, по-добре не приб...
Рибари хванаха шаран шампион за Гинес
Тапата на АМ "Тракия" продължава, колите изчакват на място
Почина Петя Ставрева
Кошмарен трафик на някои от граничните пунктове
Специалисти от "Мама и аз": Президентът Радев е в дълбоко вътрешн...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).