Арестуваха шофьора, причинил смъртта на Янита при жестока катастрофа

Автор: Иван Сотиров
Коментари (1)
15:38 / 13.03.2024
2645
Окръжна прокуратура-Бургас е задържала за срок до 72 часа Атанас Андонов, който уби на пътя 33-годишната майка на 2 деца Янита. Както Burgas24.bg съобщи в катастрофата на пътя Бургас – Средец пострадаха и дъщерите й, едната от които бе с опасност за живота.  

Андонов е обвинен за това, че на 9 март е нарушил правилата за движение по пътищата и по непредпазливост е причинил смъртта на жена, както и средни телесни повреди на друга жена и две деца, настъпили в резултат от пътнотранспортно произшествие.

По време на разследването е установено, че управляваният от обвиняемия лек автомобил е навлязъл в лепнатата на насрещно движение и по този начин е допуснал пътнотранспортно произшествие с автомобила, с който са се придвижвали пострадалите лица.

С постановление на наблюдаващия прокурор е постановено отнемане на свидетелството за правоуправление на МПС на обвиняемия.

Предстои Окръжна прокуратура-Бургас да внесе в съда искане за вземане на мярка за неотклонение, задържане под стража по отношение на обвиняемия. Спрямо Андонов е наложена и мярка, забрана за напускане пределите на Република България.

Виж коментарите (1)

Още по темата (1):
16.03.2024 Домашен арест за мъжа, причинил смъртта на 33-годишната Янита
Още новини от Национални новини:
Такова време ни очаква през следващите дни
Министър Милошев: Очакванията ми за летния сезон са много добри
Вижте мястото, на което детето на Божанков е простреляло другото ...
Детето на Божанков е стреляло с револвер "Смит енд Уесън" 357 маг...
Борисов: Не ми поставяйте условия
Оперират простреляното от сина на Божанков дете


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).