9-годишно дете изчезна, намериха го скрито на тавана

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:49 / 01.07.2016
3413
Майка от дупнишкото с. Самораново сигнализира, че детето й е изчезнало. Едно денонощие няма следа от 9-годишния Иван. По-късно през деня детето беше открито скрито на тавана на къщата.

Майката обвини за изчезването на сина си мъжа, с когото е живяла на семейни начала. Според нея той я заплашвал системно и настоявал за откуп в размер на 30 хил. евро.

По първоначална информация това е пореден случай, в който майката подава сигнал за изчезване на детето, но то винаги е намирано. Полицията се е свързала с мъжа в Сандански, той отрекъл детето да е при него.

"Около 13 ч. е било или малко по-късно, нямам представа. Изпратих детето до магазина да купи сладолед на него, на брат си и хляб, детето до магазина не е стигало, в 13:15 започнах да звъня, телефонът му беше изключен, вечерта след като пак обикаляхме улицата намерихме телефона", коментира майката на момчето Ралица Радева.


Източник: Труд

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Откриха труп на мъж в Несебър
Бизнесмен от морето: Няма хора за работа, тъпоглави не се поддава...
Шеф на една от големите банки: Ако имате пари в лева в банките, щ...
Борисов: Поговорката "Готви се за война, ако искаш да живееш в ми...
Прокуратурата обвини Кирил Терзиев за закана за убийство над Свет...
МО: България няма да изпраща военнослужещи в Украйна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).