ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
85% от българите подкрепят протестите, 71% са против областните от ДПС
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:21 / 19.06.2013Коментари (27)6596
© Plovdiv24.bg
85% от българите подкрепят протестите срещу избора на Делян Пеевски за председател на ДАНС.

Това показват резултатите от регулярно представително проучване на "Алфа Рисърч" сред 1019 граждани за обществените, икономически и политически нагласи в страната.

Анкетата е проведена от 13 до 18 юни.

На фона на ниския начален кредит на доверие към парламента и правителството, реакциите на парламентарните политически сили по казуса "Пеевски" допълнително топят моралната им легитимност, показват резултатите от анкетата.

71% от анкетираните подкрепят протестите срещу назначените в Пловдив и Благоевград областни управители. Реакциите на общественото мнение по тези казуси са еднозначни.

 



Още по темата: общо новини по темата: 543
28.06.2014 »
14.06.2014 »
14.06.2014 »
14.06.2014 »
14.06.2014 »
06.06.2014 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Заради златото в Крумовград брататя хамериканци от десетилетия ни готвят план за етнически конфликт, тъй като са изчислили огромните залежи на злато и други ценни метали в региона. Запознати с техните методи на действие припомнят нарочно създадения конфликт в Сърбия, с цел да бъде отделено Косово отново заради такива залежи и да източват безпроблемно, без някой да протестира срещу алчните им набези. Българите все още не оценяват този проблем. Но една от причините да живеем все по-зле е богатството и ресурсите на България. Мислете, българи, мислете. Днес в 18.30 ч. е протестът на Радикалното крило на протестиращите точно по този проблем. Крумовград ще се оплаче на Брюксел заради концесия за добив на злато - Novinite.bg - Новините от... novinite.bg Жители на Крумовград ще подадат жалба до Европейската комисия с искане да бъде прекратена концесията за добив на злато от находището "Хан Крум", предаде БНР. Местнит
0
 
 
Протестите трябва да продължават до крайна победа.Всеки ден все нови и нови скандални решения и прояви,които ни задължават да продължим!
+1
 
 
Трябва конкретни искания. България загуби много от това, че нямаше закон за лустрация и че не се забрани със конституционен закон участието Ви - ДС-отрочета да заемате висши държавни постове. Трябва промени в Конституцията - спешни. Още трябва, мажоритарен изборен кодекс с праг от 1%, не частично мажоритарен, а напълно мажоритарен вот. Задължително е въвеждане на електронно гласуване, за да се включат емигрантите и младите в гласуването. Трябва да бъде въведено ограничението един човек да не може да избиран повече от два пъти за депутат. Трябва областните прокурори, шефове на полицията и областните управители да се избират мажоритарно на местни избори. И трябва нови правила, които да не стимулират циганите да раждат безброи деца, а именно цялата социална помощ да "отива" във второто дете, а следващите деца да не са субсидирани от Държавата. Всичко тези неща трябва да се въведат с конституционни промени - спешно.
-3
 
 
Проблемите не можеш да ги разделиш на етнически турски и етнически български. Всеки един от нас иска и милее да живее в "нормална" държава. Но, скандирайки гореспоменатите лозунги, блокирате моята борба. Изключвате мен, гражданин на тази страна, който също като вас стои прав на сирените за Ботев.Не е трудно да бъдеш открит, не е трудно да хванеш "Емине" за ръката пред Народното събрание. И има причина - "Съединението прави силата!" Не е трудно. Защото Левски е казал "Мечтая за чиста и свята република, в която и българи, и турци, арменци и гърци ще живеят равни пред законите". Ако в онези смутни времена, един Българин осъзна коя е общата борба, защо да не вярвам, че 7 милиона могат и сега да го направят?Протестирате срещу Сидеров чак сега? А защо, когато той крещеше от най-високата трибуна "турски изроди," никой не излезе. Мълчанието съгласие ли е? А да, искаме промени в Изборния кодекс, и днес чух пак от интелигентни политолози, че с промяната ДПС едва ще влезе. Това ли е каузата? ДПС е българска партия като всички останали, а не турска! Тя трябва да носи кръста от политическите си грешки, по същия начин, както другите български партии.Мили съграждани, ние сме обречени да живеем заедно. Правителства падат и други идват, но бай Хасан и бай Иван продължават да живеят заедно. Ако наистина тези протести са за по-добра България , в която ще живеем всички, не издигайте националистически лозунги срещу вашите съграждани. Отказвам да бъда нечия пета колона, отказвам да ми казват, че съм нискообразован а и дори да е така, аз съм гражданин на тази страна. Тук съм се родил и тук искам да ме погребат.
+4
 
 
другите 29% булгари се казват мехмет,осман , халил ...
+3
 
 
ГНУСНИ паразити - ДПС=БСП=АТАКА ! Днес бяхме повече от вчера !!! Пловдив се СЪБУЖДА от кошмарната болест на ДПС=АТАКА=БСП !!!!!!!!! Българи ЮНАЦИ, да изметем гнусните паразити и журналистическите им проститутки ! ЛИНЧ за Бюреков и Долен Свинеров !
+2
 
 
Протестите не са само против назначението на Пеевски, а против безумието на луди хора, които само за месец успяха да разгневят всички хора, освен привържениците им, че дори и някои от тях. Мараба аби... новия поздрав в НС
-4
 
 
Как ги подкрепят?С ракията и салатата вкъщи ли:)))))
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Облагородяват Градската градина
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: