18-годишна подкара колата на баща си пияна и надрусана, вече съжалява

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:04 / 05.08.2022
2487
Районна прокуратура – Шумен ръководи бързо производство във връзка със случай, при който 18-годишно момиче управлявало автомобила на баща си след употреба на алкохол и наркотични вещества. Заради намерен наркотик в непълнолетната й спътница има образувано и второ бързо производство за държане на високорискови наркотични вещества без надлежно разрешително, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура във Варна. 

След полунощ на 5 август 2022 година, двете девойки се качили в автомобила на родител на по-голямата и тръгнали към бензиностанция в Шумен. Около 02:40 часа, при опит да паркира автомобила, току-що навършилата пълнолетие М.К. се блъснала в метален стълб. При инцидента нямало пострадали, но дошлият на мястото полицейски екип установил, че момичето било зад волана след като преди това употребило алкохол и наркотични вещества. Пробите и за двете, взети на място, се оказали положителни – 1,64 на хиляда промила алкохол и положителна индикация за употреба на кокаин.

При последвалите действия от страна на полицаите, непълнолетната приятелка на М.К. предала пакетче с 1 гр. от горепосочената субстанция.

Работата по случая продължава под ръководството и надзора на Районна прокуратура – Шумен.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...
Борисов: Преговори с ПП-ДБ може да има, но без Петков, Денков и В...
Какво ще се случи с цените на горивата в следващите дни?
Дезинформацията е най-вече за ваксините срещу коклюш
Банкери: Има банки, които дават


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).