18-годишен шофьор се изфука пред 3 момичета и се блъсна в дърво

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
10:07 / 20.07.2016
2585
Около 21.00 часа вчера на пътя Петрич - с. Първомай, непосредствено преди завоя на моста на река Иванишка, при сумрак, на сух асфалтов път, стана следното пътнотранспортно произшествие.

Правоспособният водач Г.Ф. (18 г.) от с. Кавракирово, управлявайки лек автомобил "Фолксфаген Голф", движейки се с несъобразена скорост, на десен завой, губи управлението над автомобила, излиза вдясно от пътното платно и се удря в крайпътно дърво.

В резултат на ПТП-то са пострадали водачът на автомобила и още три момичета, едното от които непълнолетно, всички от с. Кавракирово. 

Младежите са настанени в МБАЛ Рокфелер, без опасност за живота. След медицинския преглед е установено, че водачът и едно от момичетата са с охлузни рани, а другите с фрактури. На Г.Ф. е взета кръв за медицинско изследване. В РУ Петрич е образувано дъсъдебно производство.

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Младеж търси работа по морето: За по-малко от 2000 не почвам!
НАП прибра 1,5 млрд. лева от длъжници
Кампания 2024: Опис заменя представянето на фактури за купените с...
Пристигнаха първите модерни вагони
Шефът на БНБ предупреди: Има потенциален риск, свързан с ипотечно...
Дебора за скандалния си арест: Даже не мога да повярвам, че съм б...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).