14-годишното дете, което пострада от волтова дъга при опит за селфи, е в тежко състояние

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:31 / 13.01.2019
5463
14-годишното дете от Стара Загора, което вчера пострада от волтова дъга при опит за селфи, все още е в тежко състояние. Инцидентът стана на жп гарата до село Калитиново.  

За живота на Божидар вчера първо се бориха в болницата в Стара Загора, а след това е транспортиран в Пловдив, каза пред bTV кметът на Калитиново Иван Енев. Пострадалото момче е ученик от Музикалното училище в Стара Загора. Живее с баба си, защото родителите му са в чужбина.

Божидар и още две деца вървели вчера пеш два километра от Стара Загора до гарата специално, за да си направят селфи. Първи на един от вагоните се качил Божидар и веднага бил поразен от волтова дъга. Другите две деца започнали да викат за помощ, чули ги хора от селото и подали сигнал на тел.112. Това е пореден инцидент с дете при опит за селфи върху вагон, въпреки кампанията на БДЖ срещу тези опити, които завършват фатално или с тежки наранявания.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).