Ботев не успя да победи Царско село след слаба продукция в Коматево

Автор: Стойчо Генов
Коментари (6)
22:51 / 11.09.2020
5161
Ботев (Пловдив) не успя да победи Царско село и завърши 0:0 в мач от 5-ия кръг на Първа лига, който се игра на базата в Коматево, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

По този начин възпитаниците на Ферарио Спасов остават с една победа от началото на сезона, но вече имат актив от 5 точки. Царско село пък е единственият тим от елита, който все още не е допуснал гол във вратата си.

"Канарчетата" излязоха на терена с жълти тениски с надпис "Заедно за Ангел" в подкрепа на привърженика на тима Ангел Краевски, който се бори с левкимия. Плакат със същия надпис имаше и на източната оградата на терена.

Домакините безспорно бяха по-активният тим и създадоха повече положения в срещата.

В 25-ата минута при едно центриране на Тодор Неделев вратарят на Царско село излезе неразчетено и топката стигна до Станислав Шопов на задна греда. Младокът опита удар, но Пласид все пак се върна на мястото си и спаси.

Десетина минути по-късно "царете" отново направиха груба грешка, този път чрез Реян Даскало. Топката се озова в Атанас Илиев, чийто удар обаче премина извън очертанията на вратата.

В 42-ата минута дойде най-добрата ситуация за жълто-черните. След размяна на наколко бързи подавания топката стигна до Станислав Шопов, който пробва силен шут от малък ъгъл, но уцели гредата.

След почивката обаче на терена дълго време не се случваше нещо интересно. Чак в 75-ата минута Тодор Неделев изпълни корнер, при който топката се "разходи" пред голлинията и няколко футболисти се разминаха с нея, но гол не падна.

Пет минути по-късно домакинът на Ботев Георги Чакъров бе изгонен от съдията Ивайло Стоянов, тъй като влезе на терена и издърпа легнал на земята футболист на гостите, приканвайки го да стане и да получи лекарска помощ извън терена. Последва масово спречкване между играчи от двата отбора, което приключи с по един жълт картон за Тодор Неделев от домакините и Андерсон от Царско село.

Две минути преди края вратарят Георги Аргилашки спаси отбора си, отразявайки коварен удар на Емануил Манев.

Ботев игра в състав:

Георги Аргилашки, Иван Бандаловски, Виктор Генев, Филип Филипов, Мите Цикарски, Мишел Еспиноса (78- Лъчезар Балтанов), Станислав Шопов, Славчо ШоколаровТодор Неделев, Атанас Илиев, Антонио Вутов (61- Кристиан Добрев).



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).