Изненада! Стивън Езе ще играе в Индия!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
17:04 / 10.09.2020
4254
Бившият футболист на Локомотив (Пловдив) Стивън Езе предприе нова авантюра в своята кариера, видя Plovdiv24.bg. Централният защитник се раздели с казахстанския ФК Тобол, без да изиграе дори един официален мач с клуба.

Нещо повече - нигериецът се уреди с трансфер в отбор от индийската Супер лига. Той подписа с ФК Джамшедпур и се превърна в шестото ново чуждестранно попълнение за клуба. Езе ще носи фланелка с №66 за предстоящия сезон.

Любопитното е, че при представянето му в официалния сайт на Джамшедпур се казва, че той идва от Локомотив Пловдив и се изреждат успехите му с черно-белите. Индийците обаче не споменават и дума за последвалия му неуспешен престой в казахстанския Тобол.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че в началото на юни собственикът на Локо (Пд) Христо Крушарски обяви, че Езе напира да се върне на Лаута, но номерът му нямало да мине. Клубният бос даже уточни, че черно-белите са превърнали нигериеца от дърводелец във футболист.

Отговорът на Езе пък беше, че Крушарски е лъжец и дори да му дава 10 милиона евро, няма да се върне в Локо.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).