Голям гаф! Ботев се раздели с Кардосо, оказа се, че има договор с Ботафого!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (6)
14:09 / 10.09.2020
7109
Ботев (Пловдив) изненадващо се раздели с нападателя Диего Кардосо. Двете страни прекратиха взаимоотношенията си по взаимно съгласие, потвърдиха днес от Коматево.

Оказа се, се при подписване на договора с "жълто-черните", Кардосо е имал действащ договор с Ботафого. От ПФК Ботев обясниха, че при подписване на контракта, Диего Кардосо е предоставил всички необходими документи, включително и акт за прекратяване на договора му с Ботафого.

След поискване на ITC сертификат от ФИФА обаче бе установено, че играчът има действащ договор с Ботафого. Договорът на бразилския футболист с Ботафого е до месец декември 2020 година.

"При създалата се ситуация, "жълто-черният" клуб получи пълно съдействие от посредника от българска страна, спомогнал за осъществяването на трансфера. ПФК Ботев Пловдив пожелава на Диего Кардосо успехи в бъдещите му професионални планове", гласи официалното съобщение от Коматево.

Не става ясно обаче КОЙ и ЗАЩО е фалшифицирал документа, че Диого уж е прекратил контракта си с Ботафого.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).