Затварят улица в "Лаута", фенове ще гледат на огромна видеостена Локо - Тотнъм

Автор: Стойчо Генов
Коментари (15)
23:10 / 04.09.2020
9525
Фенове на Локомотив Пловдив ще имат възможност да гледат на огромна видеостена двубоя срещу Тотнъм от втория квалификационен кръг на Лига Европа, научи Plovdiv24.bg. Екранът ще бъде 54 кв. метра и ще бъде монтиран на улица "Цветан Лазаров“, в непосредствена близост до стадиона в квартал "Лаута".

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение на фенклуба на черно-белите:

Локомотивци,

На прага сме на един велик за нашия клуб мач – изправяме се срещу лондонския Тотнъм , носител на 3 трофея от европейските клубни турнири и финалист в Шампионската лига през 2019 г.

В тази луда за нас и за света година, въпреки пустеещите стадиони в международните срещи, ние пак ще бъдем на една ръка разстояние от нашите любимци в черно-бяло!

На 17 септември 2020 г. от 17:30 часа ние ще подкрепяме отбора непосредствено до стадиона, където ще гледаме футболната среща на огромна видеостена! Нека направим така, че нашите скандирания да достигнат стадиона и сърцата на футболистите в черно-бяло!

Мястото е бул. "Цветан Лазаров“, по протежението на тренировъчните игрища на Лаута, която специално за събитието ще бъде затворена за движение.

За паркинг е предвидена ул. "Д. Ризов“ (в участъка от Каменград до бул. "Освобождение“).

И това не е всичко! Ще има щанд, на който ще се предлагат артикули с цветовете на клуба, а за доброто настроение и гореща подкрепа ще се грижат момчетата и момичетата на петте кетъринг точки!

Нека с мощни скандирания, песни и горещи страсти, охлаждани единствено от студена бира, подкрепим Локомотив – гордостта на Пловдив, символа на този град!

Подкрепи Пловдивския любимец!


Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).