Гиздаков говори за агресивните момчета, обещанието на Самуилов и ситуацията с Тервел Златев

Автор: Стойчо Генов
Коментари (7)
20:17 / 18.08.2020
8122
Членът на Управителния съвет на Сдружение ПФК Ботев Пловдив - Борис Гиздаков, коментира пред камерата на Plovdiv24.bg разразилия се днес скандал в клуба около проваленото представяне на Тервел Златев като нов изпълнителен директор.

"Когато всички мислят еднакво, това означава, че никой не мисли. Част от феновете мислят по един начин, а друга част мислят по друг. Никой от нас не е искал циркове. Господин Самуилов беше обявил, че днес ще представи г-н Златев, но се оказа, че е изпуснал самолет и не успя да го представи", започна коментара си Гиздаков.

"Няма магазин за спортни мениджъри. В България има двама души, които са завършили спортен мениджмънт в Швейцария. Единият е Тервел Златев, а другият – Павел Колев в Левски. Така че изборът не е голям. Ако някой има други кандидатури – да ги обявява. Ние се допитахме в Сдружението и се оказа, че с пълно мнозинство се гласува доверие на г-н Златев. Тук го упрекват за някакви стари истории. Ако някой го обвинява – да изкара документи и да докаже, че е прав. Но само на база "една жена каза на пазара“, просто не е сериозно", каза още Борис Гиздаков.

"Надявам се г-н Самуилов като сериозен бизнесмен да удържи на поетия ангажимент лично да представи г-н Златев в администрацията и в отбора. Аз в момента замествам Радослав Кошински, който е председател на Сдружението, мажоритарен собственик на ПФК Ботев. Тези момчета са изплашени, че г-н Самуилов ще изостави Ботев, може би имат някакви основания, но аз искрено се надявам това да не е така".

"Една част агресивни момчета тръгнаха да гонят г-н Златев. Това не са цивилизовани отношения, това сме го виждали и на други места, и в Ботев. Това не е начинът, по който да се решават управленски казуси", допълни членът на УС на Сдружението.

Гледайте в прикаченото видео цялото изказване на Гиздаков пред камерата на Plovdiv24.bg!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).